Stafylokok v 21. týždni

marry157
1. apr 2017

Ahojte. Som v 21tyz.tehotenstva a zistili mi zlatého stafylokoka. Ako môže ublížiť bábätku? Ďakujem za odpoveď.

pininka
1. apr 2017

Neviem konkretne ako je to pri stafilokokovy,ale ja som mala v tomto tehotenstve streptokoka z ktoreho som dostala zapal klbov, musela som brat 10 dni atb a opakovane mi brali krv. Predpisali mi amoxiklav ktory nema ziaden vplyv na dieta, nebola som nadsena,ale ked to nepreliecis moze to babu ublizit este viac.

marry157
autor
1. apr 2017

Ja sa len bojím lebo sestrička mi povedala, že spôsobuje potrat. Dúfam že liekmi sa vyliecim.

pininka
1. apr 2017

@marry157 verim ti,ze sa bojis,mne ked to povedali tiez som sa bala, musis dufat,ze ti lieky zaberu a hlavne sa vela nestresuj,lebo aj to skodi babu.

marry157
autor
1. apr 2017

A narodilo sa vám zdravé bábätko? Snažím sa nestresovat ale je to ťažké.

pininka
1. apr 2017

Este sa nenarodilo, cakame to kazdu chvilu. Zatial vsak vyzera vsetko ok. Aj moj porodnik mi zdoraznoval nech urcite doberiem vsetky atb ze je to dolezite.

angelika88
1. apr 2017

Kde ho zistili? V dychacich cestach? Na kozi? V hrdle? Potrat by mohol sposobit,ak by sa infekcia rozsirila,co by sa stalo bez uzivania atb..je to dost nepravdepodobne a sestricka to s takymto konstatovanim zbytocne prehnala..

marry157
autor
2. apr 2017

Vo výtere z pošvy. Ja tiež si myslím,že ma nemusela tak vystrašiť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre