Ahojte prosím aký sprej do nosa na upchate dutiny pre tehotne? Každý večer a celú noc ma to drží, cez deň pohode. Mam tri spreje, lebo som alergicka ale nič nepomáha na uvoľnenie.
Ďakujem za rady
Moze to byt i tehotenska nadcha, ja som si ju uzila pri kazdom tehotenstve. Nejak tie hormony posobia na sliznicu a ta je viac citlivejsia. Spreje s morskou vodou hlavne. Zvlhcit vzduch a vela tekutin.
mne morská voda nepomohla ani náhodou… normálne som používala muconasal alebo otrivin.. po pôrode sa mi dutiny dali do normálu a už som spreje nepoužívala 🙂
od dr. weissa je stop nádcha, to je pre tehotné aj dojciace, ale za mna vyhodené peniaze.. v nose stipe a neuvoľní
Ja som tiez ficala na Mucosolvane lebo mi nic ine nezaberalo. Den po porode este v porodnici nadcha odznela. Nastastie som ani nezostala “zavisla” na spreji ako som sa o avalanches
@soul_sister “obavala” preklep
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som počas tehu aj kojenia používala výplach konvickou-slana voda, quixx alebo stop nádcha