Sprej do nosa na upchaté dutitiny pre tehotné

12. jún 2022

Ahojte prosím aký sprej do nosa na upchate dutiny pre tehotne? Každý večer a celú noc ma to drží, cez deň pohode. Mam tri spreje, lebo som alergicka ale nič nepomáha na uvoľnenie.
Ďakujem za rady

riskoh
12. jún 2022

Ja som počas tehu aj kojenia používala výplach konvickou-slana voda, quixx alebo stop nádcha

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sojorez
12. jún 2022

Moze to byt i tehotenska nadcha, ja som si ju uzila pri kazdom tehotenstve. Nejak tie hormony posobia na sliznicu a ta je viac citlivejsia. Spreje s morskou vodou hlavne. Zvlhcit vzduch a vela tekutin.

veronika3110
13. jún 2022

mne morská voda nepomohla ani náhodou… normálne som používala muconasal alebo otrivin.. po pôrode sa mi dutiny dali do normálu a už som spreje nepoužívala 🙂
od dr. weissa je stop nádcha, to je pre tehotné aj dojciace, ale za mna vyhodené peniaze.. v nose stipe a neuvoľní

soul_sister
15. jún 2022

Ja som tiez ficala na Mucosolvane lebo mi nic ine nezaberalo. Den po porode este v porodnici nadcha odznela. Nastastie som ani nezostala “zavisla” na spreji ako som sa o avalanches

soul_sister
15. jún 2022

@soul_sister “obavala” preklep

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre