Šplechnutie vriacej polievky na brucho v tehotenstve

ivakat248
12. feb 2022

Ahojte, prelievala som este vriaci vyvar do druheho hrnca a splechlo mi ta vriaca polievka na brucho. Som v 15tyzdni tejotenstva. Hned som si to pretrela handricku so studenou vodou. Je to ok? Nevadi to?

pribinak
12. feb 2022

@ivakat248 nie, je to ok. Daj si fenistil gél. Neboj bábätku sa nič nestane

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivakat248
autor
12. feb 2022

@viestta dakujem za upokojenie.

medeaa
12. feb 2022

@ivakat248 neboj, babatku nic nebude. Aj ked to muselo byt neprijemne, brrr... Pre babo je nebezpecny skor nejaky horuci wellness 😄. Cize keby si celkovo bola prehriata a nie na kusku koze na brusku 🙂.

ankare
12. feb 2022

@ivakat248 neboj, babu sa nič nestalo. Držím palce!

nikha2809
12. feb 2022

Ja som sa pri oboch tehotenstvach obarila.Pri prvom nohu pri druhom brucho ale tak že som musela chodiť na chirurgiu s tým.Obe deti sú ok,takže sa nemusíš báť.

fadama
12. feb 2022

moja mama sa popalila na zehlicke na ruke a ja mam fľak na chrbte 😅😅

vilma7
12. feb 2022

Moja sa udrela do okna a tiež mám fľaky na polovici tela (brucho a chrbát) ale predpokladám že už bola vo vyššom štádiu tehotenstva.

bubik6x
13. feb 2022

@ivakat248 bábätku sa nič nestane, mala som taku istú situáciu v 8 mesiaci tehotenstva, a čo sa týka teba ak je popalenina väčšia ako tvoja dlaň tak ísť na pohotovosť, pokiaľ nie tak ako pri každej popalenine miesto môžeš chladiť, pokiaľ máš pľuzgiere tak v žiadnom prípade nemastit, s ničím, dať na to gázu aby sa ti to neotieralo o oblečenie, a taktiež počas kúpeľa snaž sa to miesto nenamocit, bude to veľmi stipat

adriena30
14. feb 2022

@ivakat248 ja som sa taktiež popalila polievkou na brucho a syn ma fľak presne na rovnakom mieste

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre