Ahojte, prelievala som este vriaci vyvar do druheho hrnca a splechlo mi ta vriaca polievka na brucho. Som v 15tyzdni tejotenstva. Hned som si to pretrela handricku so studenou vodou. Je to ok? Nevadi to?
Ja som sa pri oboch tehotenstvach obarila.Pri prvom nohu pri druhom brucho ale tak že som musela chodiť na chirurgiu s tým.Obe deti sú ok,takže sa nemusíš báť.
moja mama sa popalila na zehlicke na ruke a ja mam fľak na chrbte 😅😅
Moja sa udrela do okna a tiež mám fľaky na polovici tela (brucho a chrbát) ale predpokladám že už bola vo vyššom štádiu tehotenstva.
@ivakat248 bábätku sa nič nestane, mala som taku istú situáciu v 8 mesiaci tehotenstva, a čo sa týka teba ak je popalenina väčšia ako tvoja dlaň tak ísť na pohotovosť, pokiaľ nie tak ako pri každej popalenine miesto môžeš chladiť, pokiaľ máš pľuzgiere tak v žiadnom prípade nemastit, s ničím, dať na to gázu aby sa ti to neotieralo o oblečenie, a taktiež počas kúpeľa snaž sa to miesto nenamocit, bude to veľmi stipat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivakat248 nie, je to ok. Daj si fenistil gél. Neboj bábätku sa nič nestane