Špinili ste v tehotenstve??

ivver
26. feb 2021

Ahojte, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti so špinením na začiatku 6 TT, v pondelok som bola u doktorky povedala že všetko v poriadku, ale ja od nedele spinim a neviem ci to je normalne, mam duphaston aj ascourotin
Ďakujem

bona1393
26. feb 2021

@ivver áno je to normálne, môžu popraskať drobné cievky, lebo maternica je prekrvená. Ja som tiež špinila, ale u mňa z toho vznikol hematóm. Brala som Utrogestan a ascorutin. Utrogestan je o niečo silnejší akor Duphaston.

ivver
autor
26. feb 2021

@bona1393 aj ste krvacali?

sandra151
26. feb 2021

Ja som tiež silno špinila 5-7tt. Brala som utrogestan a mala kľudový režim a prešlo to

bona1393
26. feb 2021

@ivver u mňa to bohužial nedopadlo dobre, ale krvácať som nekrvácala. Iba špinenie pár týždňov potom to prestalo a potom zase, ale potom sa už spustilo silné potratové krvácanie. Už je to iba na prírode. Keď je nasadený progesteron, tak už iba kľudový režim a myslieť pozitívne. Držím palce!🍀

sense
26. feb 2021

Áno 2x dcéra bude mať 8 rokov...

ivver
autor
26. feb 2021

@sense ja spinim od nedele

didka12
26. feb 2021

Ahojte,

prosím Vás už cca týždeň mám zvysene teploty 37,3-37,4 včera má strašne boleli kríže čo má nikdy pred tým neboleli... a cítim sa zvláštne, unavene. Ovulaciu som mala 18teho dnes je 26.2. a teplota pošvy 37,6. Môžem byt tehu? Ďakujem za každú odpoved ☺️

veronice
26. feb 2021

Aj som spinila, aj som krvacala, 3x pohotovost z toho 2x hospitalizacia, hematom v 12tt vacsi nez v tom case babatko, duphaston, utrogestan, litre a litre cerstvo vytlacenej pomarancovej stavy, spinenie este do nejakeho 17tt a dcera mala pred mesiacom 2 roky, ziva, zdrava 🙂 ale samozrejme ziadne spinenie alebo krvacanie netreba podcenit a vzdy to treba preverit u lekara. Viete ako sa hovori, radsej 100x zbytocne ako raz neskoro...

ivver
autor
26. feb 2021

@veronice bola som u doktorky v pondelok, dala mi aj Lieky na udržanie, ale dnes som začala aj slabo krvácať, takže tomu nedávaj už moc šancu... Povedala mi že buď to ostane alebo to pôjde preč..

ivver
autor
26. feb 2021

Nedávam

veronice
26. feb 2021

@didka12 naposledy ked som sa citila ako popisujes tak som mala pozitivny test.... Ale nie tehotensky ale covid 🙈🙈 islo mi urvat krize 🙈 ale ano, moze to byt aj tehu 🙂
Inak ovulku som mala tento mesiac o dva dni skor ako ty, ale cakam este do utorka kym testnem 😉 takze tiez pockaj a o tyzden testni, drzim palce 🙂

didka12
26. feb 2021

Prosím Vás niekoho o odpoved vyššie 🙏🏻☺️ Aby som vedela z vašich skúsenosti či môžem byt nemám ešte deticky ďakujem 😊

veronice
26. feb 2021

@ivver ano zial je to tak, bud ostane alebo odide... Priroda spravi co uzna za vhodne... U mnasa rozhodla ostat, drzim velmi palce nech je to aj tvoj pripad 🙏🙏 (ps, to tretie krvacanie bolo u mna fakt otrasne... Zhluky krvi zo mna isli a 4 vlozky som vymenila kym ma vysetrili... Riesili akurat jednu maminku ktora zacala v 20tt masivne krvacat tak som cakala (na tu maminku stale obcas myslim, ze ako dopadla.. Snad dobre...) no a nasa malicka to zvladla ❤️

didka12
26. feb 2021

@veronice test na covid som mala dva krát negatívny 🙏🏻 Kríže som cítila len včera a dnes už nič necítim sa byt vôbec chorá. Skôr má teda prekvapila tá teplota dole 37,6.

vlada2401
26. feb 2021

@veronice presne ja som toto isté mala pri Covide,zvýšenú teplotu mierne našťastie iba jeden deň,unavu vyše týždňa a neskutočnú bolesť krížov,takú bolesť som ešte nikdy nezažila,cítila som sa ako dôchodca

didka12
26. feb 2021

@vlada2401 tie kríže má boleli len včera, inak má nadúva hrozne 18teho ovulácia a dnes teplota dole 37,6. Tak len či môžem byt tehu testy dva krát negatívne na covid. A už je to vyše týždňa myslím že keby včerajší test by som už mala pozitívny na covid.

vlada2401
26. feb 2021

@didka12 nechcem strašiť,skôr si daj spraviť Covid test,ja som mala presne tieto priznaky pri Covide a čo viem,tak veľa ďalších ľudí,.....želám ti,aby sa vám čo najskôr pošťastilo...teda ak sa ešte nie

vlada2401
26. feb 2021

@didka12 prepáč,až teraz čítam a na testoch si bola antigenovych či PCR?

vlada2401
26. feb 2021

@vlada2401 ja som bola na PCR a mala som pozitívny,v deň deň ako mi ho spravili som stratila aj čuch aj chuť,sestrenka bola na antigene vyšiel negativny,tak sa preistotu objednala na PCR lebo stratila aj čuch aj chut ten mala pozitívny,... v tých antigenovych testov sa nevyznám

didka12
26. feb 2021

@vlada2401 antigen pred vyše týždňom keď som mala 37,2 a včera tiež antigen a tiež negatívny. Myslím že už po vyše týždni po príznakoch by bol včera pozitívny.

vlada2401
26. feb 2021

@didka12 tak to tiež myslim,tak držím palceky nech ti to vyjde

didka12
26. feb 2021

@vlada2401 nemám žiadne iné príznaky len zvýšená 37,3-4 max trosku točky hlavy, pocit nafúknutia no a teplota v pošve 37,6. 😊

veronice
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronice
26. feb 2021

@didka12 @vlada2401 zeny tak vam poviem. Mala som horucku, 3 dni bolest celeho tela, krize - to bol skoro ako dalsi porod (pri porode som mala kontrakcie vyhradne do krizov, brucho ani tuk) a test ag negativny. Muz to iste, v piatok negativny, od pondelka horucky, cele zle, v stredu bol na Ag teste a negativny. Ja som bola nasledne vo stvrtok a on v sobotu na pcr a tie nam uz vysli pozitivne...cize az dobrych 10 dni po kontakte a uz kvazy aj po tych najhorsich priznakoch... Proste ak chcete mat uplnu istotu tak radsej pcr test...
Kazdopadne drzim palce nech je to radsej tehotenstvo 🙂

vlada2401
26. feb 2021

@veronice fuuuuuu tak to je sila,tým pádom fakt tie antigenove sú na dve veci......tiež som to mala v rodine ako som už vyššie písala,že antigen negatívny a PCR pozitívny a to pri antigene nemala čuch a chuť,tak preto sa preistotu objednala na PCR,lebo mala typické priznaky....

alexandra2468
26. feb 2021

@ivver ja som spinila, dva krat vzdy v case ocakavanej ms. Cize 4-5tt a potom zas 8-9tt. Ale len uuuuplne malinko

vlada2401
26. feb 2021

@ivver ešte to nevzdávaj,ja som doslova krvácala v 7 t.t.,myslela som,že som potratila,vo štvrtok som bola u doktora, srdiecko ešte nebolo vidno,v nedeľu som krvácala,v pondelok išla s malou dušou k doktorovi a on,že všetko v poriadku,že dokonca srdiecko bije nasadil mi ultrogestan a ascorutin a zatiaľ som v 12 t.t.a naposledy bolo všetko ok,máme pred sebou ešte dlhú dobu,tak tiež dúfam,že všetko bude v poriadku,držím palceky aj tebe

ivver
autor
27. feb 2021

@vlada2401 to asi môj prípad nebude, keďže mam aj kŕče úplne menštruačné... Tebe prajem veľa zdravíčka aj pre dieťa

vlada2401
27. feb 2021

@ivver presne tie som mala aj ja nedokázala som vyše týždna fungovať,strašne má pobolievalo bruško,len som,ležala v kuse,
potom prišlo to krvácanie a našťastie zatiaľ klop klop všetko v poriadku ak nasadil tie lieky na udrzanie,bolesti presli,cítim sa lepšie,.ďakujem aj tebe nech všetko dobre dopadne ....keď si nasadila lieky,je do dobre,mne to pomohlo,musíš sa sestrit a oddychovať,dobre to dopadne

lejluska
27. feb 2021

Mám skúsenosti zo špinenim a ak krvácaním v tehu...2x to dopadlo dobre aj napriek krvácaniu, špineniu..1x žiaľ nie... ležala som aj v nemocnici a tam mi povedali, že proti prírode sa stavať nemôžme...ale všetko môže byť ešte dobré určite 🙏🙂 len mysli pozitívne, užívaj lieky a oddychuj... držím palce ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre