Špinili ste na začiatku tehotenstva?

leuska1991
22. aug 2021

Ahojte,spinili ste na zaciatku tehotenstva?ziadna krv,spinim par dni. Zajtra idem k doktorovi radsej. Hadam sa malinke udrzi🥺som 4+5

miskamicha
22. aug 2021

@leuska1991 mala ale slabsie krvacanie jasnou krvou. Ak embryjko nie je geneticky poskodene, udrzi sa 🙂 len lez,nerob nic namahave, ak.mas doma ascorutin daj si. Ak mas napr.duphaston alebo progesteron vaginalny daj si.. mozno by som zasla na pohotovost ak je to vytuzene babatko. Radsej 100x zbytocne ako raz a neskoro

leuska1991
autor
22. aug 2021

@miskamicha dakujem. Je to moje 4tehotenstvo,teraz ma uz neboli tak ani podbrusko. Zajtra pojdem k dokimu nech sa pozrie,co to tam moze byt

miskamicha
22. aug 2021

@leuska1991 super, tak nech je vsetko v poriadku.

simona92101
22. aug 2021

@miskamicha ja som bola takto min.tyzden na pohotovosti,spinenie a silne krce a lekarka sa kumne chovala tak arogantne,az som mala sto chuti ju nahlasit.dokonca mi povedala,ze co furt vsetky stresujeme,ze co ma byt to bude,normalne jej vadilo ze som prisla s takymto problemom na pohotovost.ked som jej povedala,ze radsej 100x a zbytocne,ako vobec a vycitat si to,tak sa namna osopila s otazkou: naozaj?

miskamicha
22. aug 2021

@simona92101 ja som tiez lekar,sice nie gynekolog....ale takto by som sa nikdy nespravala toboz nie k zene, u ktorej taketo spinenie moze znacit aj potrat. Sama mam tiez nie uplne dobru skusenost. Ale lieky treba nasadit..hoc hy posobili len ako placebo.

simona92101
22. aug 2021

@miskamicha mne povedala ze s tym nema co urobit,bud sa udrzi alebo nie,ze je to v bozich rukach 🤦‍♀️nastvana som bola,nakricala som na nu ci ju obtazujem a ci mam teda odist alebo ma vysetri,tak navela ma vysetrila ale reci okolo toho mala stale..lieky urcite neublizia,moj lekar ma teraz dovolenku tak mi ich zial predpisat nemohol,ale teda s takymto pristupom od lekara som sa este nestretla

miskamicha
22. aug 2021

@simona92101 mrzi ma taka skusenost a dufam ze je vsetko ok 🙂

simona92101
22. aug 2021

@miskamicha zatial ano,dakujem 😉

zuzka565
22. aug 2021

Áno spinila som až do 12 tt. Raz som mala aj čerstvú krv. Ale bolo všetko ok. A už mám doma skoro 7mesacneho chlapčeka

miirka123
22. aug 2021

@leuska1991 aj ja som spinila ale skôr takú hnedú krv a bola som vždy na pohotovosti pre istotu teraz som už v 30tt a zasa som už dva krát spinila radšej som šla na pohotovosť.

leuska1991
autor
22. aug 2021

@zuzka565 a mali ste aj bolesti v podbrusku?

ivka21
22. aug 2021

Ja som vždy na začiatku krvacala a ze normálnu krv nie len trosku cca týždeň pri oboch a mam 2 krásnych syncekov. Bolesti som nemala ani kŕče. A išla som nornalne na pohotovosť a ošetrili ma a pichli mi aj niečo proti krvácaniu.

zuzka565
23. aug 2021

@leuska1991 áno mala som. Ako keby som mala dostať ms. Musela som si veľa krát sadnúť a vtedy ma bolelo menej.

weja07
23. aug 2021

@leuska1991 ahoj, áno špinila aj krvacala. Prvý krát som v 7tt potratila a teraz sa držíme 🙏 ťaháme 20tt 🙏❤️Mala som aj veľký hematom, ktorý sa neskôr vstrebal a určite mi dopomohli injekcie Clexane ktoré pichame stale..

zuzlicek44
13. sep 2021

@weja07 to krvácanie koľko trvalo prosím? Ake intenzívne bolo?

weja07
13. sep 2021

@zuzlicek44 prvý krát bolo krvacanie silné ako silný menses, utekali sme na pohotovosť. Zastavili, ostalo špinenie-stačili slipove vložky a teraz bolo také slabšie špinenie a k tomu krv, nebolo jej veľa, ale tiež sme hneď išli na pohotovosť keďže sme prvý krát o babo prišli. Ostalo špinenie a doma prísny kludovy režim.
Neviem ci som Ti pomohla 🤔

zuzlicek44
14. sep 2021

@weja07 dakurjm,aspoň pre predstavu áno😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre