Ahojte dievcence..chcem sa opytat ci je normalne ze v termine "menstruacie" ktoru by som mala mat za normalnych okolnostosti spinim trochu,som nafuknuta a mam pobolievanie vajecnikov a podbruska ako pred ms..mala ste to tak niektora? Dokedy vam toto trvalo? 🤔 nevadi to spinenie?
Nemusí to znamenať nič ale išla by som preistotu za gyn
@vahcaac ano srdiecko bije a vsetko bolo ok naposledy
@lorin29 idem v utorok
Akekolvek spinenie do 12tt by som nepodcenovala a isla hned riesit. Moze to byt nic, alebo aj hematom alebo zial aj zacinajuci potrat (precitaj zopar takychto duskusii o spineni...). Do utorka je velmi daleko. Ja by som sla na pohotovost. Duplom ak je ta krv cerstva. Ja som takto v prvom tehotenstve prespinila a prekrvacala 1,5 trimestra 🤦♀️. Nastastie vsetko dobre dopadlo
@veronice ale ja nekrvacam..len take drobne spinenie
V tomto tehotenstve som tiez len trochu spinila v 9tt a bol to zas hematom...
autorka, spinenie je krvacanie, ale velmi jemne, takze kym sa vyplavi von tak krv uz zhnedla. Tiez by som zavolala doktorovi, lebo v takychto skorych tyzdnoch je to vsetko este velmi neiste...
Nečakala by som do utorka...takto som potratila... držím palce
určite sa chod dať pozrieť. Do utorka ďaleko tak ako píšu vyššie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vraj v čase menštruácie to niektoré ženy tam majú. Ale tak je možné, že to normálne neni. Máš potvrdené už srdiečko ?