ahojte špinili ste niektora v prvom trimestri na začitku tehotenstva u mna to je že stale iba špinim a mam aj bolave prsia už neviem či to može byť tehotenstvo ale niečo ine ms 1.10.začala 😒
@sibalka21 zajtra už idem, mam už strach obavyy
A test si si robila?
@ala82 skor 3 dni do zadu negativne
Tak to nemusi byt tehotenstvo.skus ist k lekarovy a daj vediet ako si dopadla.
@ala82 neviem s čoho to to može byť mam už strach a obavy,ale že ma bolia aj prsia
A menzes si mala normalny?niekedy test nemusi nic ukazat.najlepsie je ist k doktorovy.prsia bolia bud pred mrchou ale cez tehotenstvo.ale kedze teraz si malasvoje dni tak skor to tehotenstvo.skus este jeden test.mozno ze si otehotnela tesne pred menzesom
@ala82 ms bola tiež len take špinenie ,mala som dostať ms 4.10.ale to prišlo skor od 1.10. len špinim , možem aj počas špinenia testovať?
Vyskusaj.takze nemala si normalnu ms?simozno si otehotnela pred ms a teraz sa ni uhniezduje
@ala82 teras som robila test a zase negativne ,ale ja som počula že takto mi neukaže ked špinim
@marcopollo moc zo spinenim nema nic.najlepsie bude ked pojdes k dr
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marcopollo ked stale spinis chod k lekarovi, ani keby niesi tehotna tak to asi neni v poriadku