Ahojte, som asi 4-5tt, čiže len skoré začiatky. Dnes som začala špiniť, vidno vždy len na papieri ružový hlienový výtok. Dr mi prepísal Progestanelle tb 2xdenne. Mali ste niečo podobné? Pomohli vám tb? Alebo sa mám obávať? Celkom som z toho rozrušená, dr mi k tomu nič nepovedal, vďaka 🙂
@danielinda ešte som u neho ani nebola, len som telefonicky oznámila, že mi vyšiel pozit. tehu. test a objednal ma na 6.12. Ďakujem 🙂
V tom pripade by som ku nemu zasla so spotingom skor. Predpokladala som, ze si bola, kedze pises, ze ti nasadil liecbu. Kedze zacina vikend, tak pripadne pohotovost, spravia ti sono, budes kludnejsia.
@danielinda najskorší možný termín je toho 6.12 keďže má dovolenku, teraz pracoval len 3dni, tak ešte šťastie, že som sa dovolala. Uvidím ake to bude po večernej a rannej tabletke, ak sa to nezlepš, tak zajtra behnem 🙂
Na sone asi vela neuvidia, mozno gestacny vak a ak bude ozaj velke stastie tak aj embryonalne struktury. Nemyslim ze by to nejak pomohlo. lieky mas, dr urobil maximum. Teraz je to hop alebo trop, priroda necha zdrave a silne embryo prezit, ak sa vsak vyskytla chyba pri deleni, zial, embryo odide. Drzim palce, jedine co sa da je cakat.
Asi ozaj nezostava takto skoro nic ine, len cakat. Asi sa to zle pocuva, ale na sone toho vela neuvidia. A k tomu spineniu, to moze aj nemusí znamenat nic zle. Ja som mala tehu potvrdene z krvi a v nejakom 6-7 tt som zacala masivne krvácať, cely prvy trimester som spinila aj napriek liekom na zastavenie krvacania a tehu dopadlo dobre.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, robil ti sono?
V tomto stadiu je to len v rukach prirody. Nemusi to znamenat nic, ale aj moze. Dobre, ze si to hned riesila u lekara. Drzim palce ❤️