Ahojte upokojte ma 😒 baby stretli ste sa stym niektorá že ste spinili a bolo všetko ok? Dnes by som mala bit podla ms 5+6 pred včerom som bola s tym na pohotovosťi dali mi inekciu a poslali domov s tym že je to normálne, ale dr povedala ze jej to nevychádza podla ms, ze ona to vidi na moc skorý týždeň tak cca 3tyzdne, bojim sa že prídeme o to😢💔
@lady15 mam to 3den, hned ako sa to začalo som sla na pohotovosť a tam mi povedali že to je nic tak teda dúfam že naozaj je to nič a bude všetko dobre😒
niekedy je vývoj posunutý aj o týždeň.. nemusí to každému úplne presne sedieť s menzesom.. moja kolegyňa je vo 8tt a podľa sona jej doktorka povedala, že to je veľmi maličké.. teraz ju budú častejšie sledovať, dali jej užívať aj nejaké hormóny, musí chodiť každý týždeň na krv a na sono.. ale nestrašila ju potratom ani nič také.. treba to len sledovať a vyhodnocovať.. ak si si nie istá, choď k doktorovi, hoci aj opakovane
@7lenka11 pôjdem pondelok je tam až moja gyn.
@olivia2001 ja som spinila do 11tt a všetko ok. ...pomáhal Ascorutin alebo citrónová voda.... Maternica je prekvena, cievky sú citlivé... stačí kychnut a puk... Keď doktorka potvrdí, že je všetko ok, už budes kľudnejsia 😉 držím palce
@liana21 došlo k potratu uz 25.6...
Ahojte baby som 11 deň kladenia embria a od včera spinim len keď sa utrem alebo si dám utrogestan pod brušku ma to boli aj kríže čo to môže byť podľa vás a čo spinim je to hnedé už 2 dni
Ze bi to bol menzes?
@jankomaruska mne tak začínal potrat. Tebe sa moze vajíčko uhniezdovat
@olivia2001 aj ja som už dostala neska menzes
@olivia2001
@jankomaruska
Mrzí ma to, baby.
@ankare ďakujem ti moja😭😭😭😭
@olivia2001 to ma mrzí..držím palce, aby to nabudúce už vyšlo 😉
@liana21 Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@olivia2001 Pri oboch deťoch som špinila, až krvacala 5-6 tt, 11t. a 17t. - detičky mam zdrave. Sestra špinila v 10 tt a už babetku nebilo srdiečko. Na začiatku sa vajíčko ešte len uhniezďuje - takže z toho je to špinenie. Má to pomerne dosť žien. Ak si niesi istá choď k dr.