Čaute baby dnes po obede som mala spinenie bola som u dokt. Dal mi injkeciju no a teraz mam zas take slabe spinenie .. je to normalne?
@diaalex do rana prejde špinenie ? Neviem či mam isť do nemocnice
@sabinka147 mne hovoril lekár, že keby som začala za tým krvácať vecer alebo by spinenie neprechádzalo ani na další deň, tak už zbalena do nemocnice mám prist … mne našťastie spinenie do rana ustálo 🙏
@sabinka147 u mňa spinenie vždy bolo zle znamenie...ale niekto špini a všetko je ok. Ja by som šla na pohotovosť.
Ja som v 9.tyzdni mala normalne krv. Ale iba raz,hned som volala svojej gynekologicke a povedala,ze v tomto tyzdni sa tvori placenta a moxe to byt z toho. Potom uz ziadne spinenie ani krv nebola. A teraz mam pri sebe 3tyzdnovy uzlik.. drzim palce aby bolo vsetko v poriadku.🍀
Baby mne ro špinenie neprestalo mam slaby ružovy výtok co myslite mam isť na pohotovosť ? Sa bojim že do mna budu babrať a možem potratiť
@sabinka147 spravil ti ten prvy lekar sono? U mna totiz v oboch tehotenstvach znamenalo spinenie pritomnost hematomu. V prvom tehotenstve som sa zo spinenia dost rozkrvacala. Ked vravis ze spinenie neprestalo a este sa objavil ruzovy vytok, urcite by som sla na pohotovost a hlavnw nwch ti spravia sono. Babrat do teba nebudu, nemaju ako, max skontroluju krcok. Ja byt tebiu tak uz letim
..
@veronice ano prave som na ceste do nemocnice .. teraz zacalo hnede spinenie .. hej spravil mi aj sono vraj vsetko v poriadku
@sabinka147 drz sa a daj vediet 🍀🍀
Dobrý deň som v 23 týždňi a neviem prečo mám silne bolesti v oblasťi panvy a strašná bolesť chrbta ďakujem za odpovede 🙂
@veronice vraj hnedy rozovy vytok alebo špinenie nie je nič ked bude cervna krv vtedy mam prist naspat
@sabinka147 velkost plodu sa udava ako CRL a v 9tt to ani nahodou nemoze byt az 12cm 🙂 takze to bude nejaka ina hodnota na foto. Moje malo v 9tt okolo 3cm 🙂
Prosím spinenie ste mali aké? Že len na papieri? Vždy po utreti?
🤷
@sabinka147 mne zato hovoril lekár, že keď mám krv vtedy sa mám vrátiť 😕 uz ti to prešlo?
@zuzlicek44 ano vždy po utreti a aj na vložke som mala
@diaalex neprešlo stale mam ružovy vytok ... V nemocnici mi povedaly ze ked bude cervena mam prist .. ja us neviem co mam robit
@sabinka147 Tiez som tak bola ,najpr spinenie ,na sone, ze vraj vsetko Ok. Na tyzden som zacala krvacat ,uz ma nechali v nemocnici, plod nevedeli zachranit, 😥😥
@netti87 v kuse si špinila ? To mi je luto 😔
@sabinka147 skus si kúpiť ascorutin a veľa vitamínu C prijímaj a cez deň popíjaj citrónadu +kludovy režim, vyložiť nohy a oddychovať
@sabinka147 áno, lebo dovtedy nevedia nič urobiť 😞 pozri, ja som toto zažívala každé 4 týždne až do 24tt 😞 nevedeli prísť na príčinu, ale našťastie sa má malá dobre a už som v 33tt
@diaalex a stale spiniš ? Mas aj bolesty ? Držim ty palce 🍀❤️
@sabinka147 ano najpr som spinila, a potom som,uz krvacala a bolelo mi brusko.Ale cele tehotenstvo bolo nezvycajne resp.nenormalne. Prajem Ti vsetko najlepsie 🌺☺️
@sabinka147 našťastie naposledy to bolo v 24tt a odvtedy pokoj 🙏 mala som slabšie kŕče sem tam a inak len spinenie 😕 podľa 5 lekárov sa také veci dejú, príčinu nevedeli zistit, ale vždy bolo všetko iné v poriadku 🙏 ďakujem 🥰
@netti87 kolko tyzdnov si bola ked si spinila ? Ďakujem aj tebe prejem 🍀🍀🍀❤️
@diaalex a brala si aj dačo ?
@sabinka147 Bola som v 5tt, ked som sla prvy krat u lekara. V 6 tt.som zacala mat zlty vytok,potom ruzove spinenie a nakoniec som zacala krvacat. 😥
@sabinka147 v 12tt mi dal na udržanie a neskôr už nič
@sabinka147 ako sa mas ? ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sabinka147 mala som to isté do 24tt 😕 tiež mi dal injekciu, poobede / vecer som este mala spinenie a neskôr to ustálo, hlavne na ráno 🤗