Špinenie v 8. týždni

1. okt 2022

Ahojte
V utorok ráno som trochu začala špiniť tak som išla k doktorke. Som v 8tt ,Dostala som progestanelle a kanavit kvapky.
Prvé tehotenstvo som tiež spinila mala som hematóm a dostala som duphaston. Ja lenže tento krát tam hematóm nemám. Po návšteve doktorky bolo všetko vvporiadku do štvrtku to už bola výraznejšia krv napriek liekom tak som išla na pohotovosť bábätko v poriadku srdiečko bilo ale nikto nevie prečo krvacam. Mali ste ro niektorá ? Chvíľami lepšie potom idem na wc a znova . 😪😪😪

jarka9669
1. okt 2022

Nemáš nízko položenú maternicu? Môžeš krvácať aj preto , držím palce nech všetko dobre dopadne 🙏

autor
1. okt 2022

@jarka9669 to netuším 😏

anavixy
1. okt 2022

@jarka9669 placentu 🙂 no ta v 8tt este ani nie je vytvorena poriadne
Nemusi to nic znamenat, ak nemas hematom, moze to byt len prasknuta cievka, napr.. nemala by si normalne mat teraz menzes? Aj vtedy sa moze objavit krvacanie. Dodrziavaj terapiu a kludovy rezim, vela zien krvaca na zaciatku tehotenstva a je to uplne ok, drzim palce 🍀

veron2811
1. okt 2022

Ja som krvacala na zaciatku tehotenstva 2x...a doteraz mi nikto nepovedal prečo... Že "asi" hematom, ale nevedeli mi ani oni povedať, kedysi sa to proste asi deje takto.... Hlavne ze je male v poriadku a šetrí sa, držím palce.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ailiba
2. okt 2022

Mala som presne to, co ty... V 6.tt som isla na pohotovost presilne krvacanie. Do 8.tt som od zaciatku striedavo slinila a krvacala, pritom bez nalezu, potom to same prestalo. Na pohotovosti mi lekarka priamo povrdala, ze ked je plodik zdravy, tak sa udrzi... A udrzal sa. Odvtedy ziadne problemy. Asi len praskla cievka... Stava sa to. Dufam, ze to bude aj tvoj pripad.
V 9.tt sa tvori placenta, dovtedy by to malo ustat, drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre