Ahojte, som v 7tt, po prvom ivf a je to moje prvé tehu. Dnes ráno som sa začala špiniť, vyšla zo mňa aj krvná zrazenina. Samozrejme celá vyľakaná som išla do centra a našli mi hematóm o veľkosti 9x5mm, ale bábo sa zdá byť v poriadku. Nasadili mi estrofem a kľudový režim. Strašne sa bojím, že potratím. 😢 Mali ste to niektorá z vás a dopadlo to v poriadku?
Ahoj ja som mala celé tehu a to som nespinila ale krvácala čo som mala také hematomy,nebudem ťa klamať polovicu tehu som strávila v nemocnici a reči typu že sa musí stať zázrak aby som donosila,strašne veľa liekov mi vtedy dávali a nakoniec zázrak bude mať 5.1.- 7rokov a narodený v deň termínu 😘
ja som tiez mala hematom, mne naordinovali dicynone a to druhe uz nepamatam. neboj sa, je to bezne, treba kludovy rezim, kym sa hematom nevyplavi/nevstrebe, aj doktorka na urgente ma ukludnovala, dnes mi beha dvojrocny syn po byte.
Ahoj ja som krvacala 7tt, 8tt a v 13tt. V 13tt yo bolo ako keby z krhly lialo. Teraz som 19tt a zatiaľ všetko ok. Dopraj si kľud a užívaj viacej vitamínu C. Držím palce
Ja som mala hematóm, krvácala som, musela som ležať- časom sa vstrebal a potom som už normálne fungovala do konca tehotenstva.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala som tiež hematóm, dokonca v práci, bez kľudového režimu (ale ja som nešpinila). Všetko ok