Ahojte dievčatá som v 7. Týždni v Pondelok som bola na kontrole u gynekológa všetko je v poriadku. V utorok večer som trošku špinila do hnedá. Na druhý deň v stredu som šla pre istotu znova na kontrolu či je všetko poriadku a tiež bolo, dnes je Štvrtok a poobede som zase špinila do hnedá s vytokom ale nebolo toho veľa. Stretla ste sa niektorá s tým? Mala ste to niektorá takto po vyšetrení? Alebo pri väčšom pohybe? Prosím napíšte mi vaše skúsenosti🙏
@matka977 ja som spinila do 9tt. V 7tt som aj mierne zakrvacala. Brala som progesteron a ascorutin a momentálne som 39tt. Takže nie je to nič neobvikle, treba veľa odpocivat až to telo prijme to tehotenstvo 🙂
@24natalia11 odvtedy sa to už nezopakovala dúfam že to tak aj ostane🙏 ďakujem za správu 💕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@matka977 ahoj, ja momentálne celý minulý týždeň po vyšetrení špiním, nie je to nič hrozné , len také ojedinelé na toaleťáku, teraz v utorok sono , všetko v poriadku aj mimčo v poriadku sme 6tt. Ale doktorka mi dala progestanelle na vlkladanie preistotu. Po vyšetrení znovu na druhý deň jemné špinenie. Teraz už dobre.