Špinenie v 6. týždni

zuzkalujza
4. aug 2020

Ahoj. Som 5TT + 4, včera som bola na kontrole u Dr a všetko ok, podľa ultrazvuku som 5TT + 3. Predvčerom som večer trochu zakrvácala - teda skôr iba také špinenie, na papieri po utretí a trošku na intímke. Som to aj hovorila Dr a on povedal, že ak je to iba takto, tak je to v pohode, pokiaľ nemám bolesti, čo nemám. No včera sa to zopakovalo zase. Celý deň v pohode a navečer trošku špinenie. Užívam progesteron 400mg ráno a večer - vkladám do vagíny. Mala ste niektorá niečo takéto? Som po IVF.

romci22
4. aug 2020

@zuzkalujza Ahoj, ja som mala..prvé špinenie niekedy v 4tt to som bežala na pohotovosť a doporučili mi Ascorutin(voľno predajné) a pak sa to zopakovala o týždeň ale že červená krv a tiež som bežala na pohotovosť, pichli injekciu na zastavenie krvácania a v CAR mi zmenili vkladanie na normálne prehĺtanie a plus mi pridali Prolutex..určite napíš do CAR a možno aj tebe zmenia to vkladanie a pridajú niečo..

sense
4. aug 2020

Ano pokial je to.len trochu a nemas bolesti je to ok

zuzkalujza
autor
4. aug 2020

@romci22 dakujem, urcite im idem zavolat

zuzkalujza
autor
4. aug 2020

@romci22 no pridali mi este Duphaston 1-0-1 tak uvidime ci to pomoze.

romci22
4. aug 2020

@zuzkalujza hádam hej..vedia čo robia..

pato88
5. aug 2020

Ahoj, ja som krvacala casto pocas tehotenstva... iba raz nieco nasli na placente a vypisal ma doktor na tyzden, ziadne lieky. Ine razy ma prezreli a nikdy nic nenasli, babo OK, placenta OK, vsetko ukazkove... po case ak to bolo iba na papieri trocha krvi, som to uz neriesila, len som sa setrila a lezala. Ak to bolo silnejsie vzdy sme sli k lekarovi alebo na pohotovost, vzdy ma skontrolovali, ale nikdy mi nic na to nedali. Bolesti som mala iba pri tej placente, inak nikdy. Po nejakom 25 tyzdni to prestalo, v podstate pre mna bol raj siedmy mesiac, konecne ziadne vylety na pohotovost. Babo som donosila v pohode. Urcite sa porad s tvojim lekarom, ale z mojej skusenosti si myslim, ze lieky nie su nutne, ale samozrejme treba pocuvat doktora, on vie najlepsie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre