Špinenie v 5. týždni

saskia222
10. nov 2021

Dobry den, viem ze je tu mnoho tem takychto ale predsa zakladam novu lebo mam pocit ze moj pripad sa trocha lisi.
3.10 posledna menstruacia, 1.11 pozitivny tehu test. 8.11 vecer mierne spinenie, 9.11 pokracovala sla som na usg kde mi brali HCG, ktore bolo 180, ale na USG este nebolo nic vidno. Poslali ma domov. Vcera spinenie skoro ziadne avsak brucho ma dost boli ako na MS. Dnes rano pokracuje spinenie az hneda krv, no cerstva nie. Nie je to nejake masivne, ale zakazdym ked idem na wc je to tam.
Na kontrolny USG idem zajtra aj kontrolne HCG.
Otazka:
1. Je normalne ze nebolo nic na usg aj by som mala byt 5+2?
2. Ma niekto skusenostk s tym ze spinil dva dni ale cerstva krv ziadna?
3. Stalo sa niekomu ze takato situacia dopadla dobre?
Dakujem

anjelicek26
10. nov 2021

Pod hcg 1000 na ultrazvuku malokedy nieco vidis... od 1.11. pozitivny test a az 9.11 hcg 180 je velmi slaby narast, 5+2 by malo byt hcg uz okolo 2000... Spinenie nie je dobre. Nechcem pisat, ze to vyzera zle, ale nevyzera to dobre. Velmi drzim palce, nech to drobcek aj tak zvladne.

saskia222
autor
10. nov 2021

@anjelicek26 ja sa uprimne bojim len aby to nebolo mimomaternicove. Mam doma 11 mesacnu dcerku a neviem si predstavit ju nechat doma bezo mna kym budem v nemocnici😢. Ale inak aj pri nej mi velmi pomaly stupalo hcg, velmi… len nikdy som nekrvacala.

anjelicek26
10. nov 2021

@saskia222 davaj si na seba velky pozor, ked mas podozrenie na mimomaternicove, tak skus aj na pohotovost vecer zajst, nech pohladaju...ale pri hcg 180 tazko nieco najdu, asi treba este trochu pockat, aj ked je to na nervy teraz.

saskia222
autor
10. nov 2021

@anjelicek26 toto je to strasne, hlavne psychicky… kebyze viem aspon co sa deje, ci je to potrat alebo mimomaternicove nech sa nejako pripravim… ostava mi iba cakat😢

anjelicek26
10. nov 2021

@saskia222 verim ti, ze si nervozna, kazda by bola. Treba verit, ze sa len pomaly rozbieha a vsetko bude nakoniec dobre.

alexandra2468
10. nov 2021

Ja som tiež špinila v 5tt, všetko bolo ok. Ale mňa nebolelo brucho a mala som vyššie HCG a teda aj na usg už bol vidno vačok.
Držím palce.

kkovacovak
10. nov 2021

@saskia222 mňa tam zaráža ten skorý pozitívny test lebo keby aj nebol pozitívny mohla to byť posunutá ovulácia a teda na usg by nemuselo byt ešte nič vidieť. Špinenie by nemuselo vôbec nič znamenať. Ale ako sa píše vyššie. Ak bol 1.11. pozitívny tak je dané hcg nízke. Musíš počkať skrátka do zajtra. S tým mimomaternicovým je to také otázne. Ja som mala práveže vysoké hcg hneď od začiatku a bolo to mimomaternicové. Každopádne sa neboj. Aj keby to tak bolo tak to nie je žiadna tragédia a o dva dni si doma, o týždeň funguješ normálne. Je to rýchlovka. Hlavne nepanikár nemusí to byť nič vážne. Uvidíš zajtra.

saskia222
autor
10. nov 2021

@kkovacovak mohla by som napisat sukromnu spravu???

kkovacovak
10. nov 2021

@saskia222 jasné

sendy1993
10. nov 2021

Mala som nieco podobne po ivf..hcg nízke stypalo pomaly tiež podozrenie na mmt..kleslo zas stuplo no horor napokon kleslo na nulu neviem do teraz co to bolo nevyjadrili sa k tomu asi biochemicke ..treba kontrolovat hcg každopádne

julie19
10. nov 2021

To hcg mi príde veľmi nízke na to že už pred 8 dňami bol pozitívny test... ja som mala krasne jasné ciarky, hcg okolo 500 a nedopadlo to dobre... tým ta nechcem vobec strašit, ale pride mi ti ako biochemické tehotenstvo, ale neboj, doktor ti povie viac a ja držím palce aby to bolo vsetko dobre 🤞 ak by to aj nevyšlo teraz tak určite coskoro a vsetko bude OK ;)

slniecko_12
10. nov 2021

@julie19 tiez som mala taku silnu ciarku na 10 den ze mi skoro vybila oci..no na 12 den bolo vsetko inak 😔😔😔 v mojom pripade som za dva dni spinenia sa rozkrvacala a bol koniec..to HCG je velmi velmi nizucke..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre