Ahojte, dnes ráno som sa zobudila išla som na WC a tam som spinila - hnedý výtok aj pri utreti, potom nič išla som znova na WC a zase ale už tam bolo aj viac krvy, nemám bolesti ani nič podobné... Mam ísť na pohotovosť alebo počkať? Volať gyn? Prosím poraďte mi co mam robiť veľmi sa bojím 😢ďakujem
K doktorke mne tak zacal potrat drzim palce
Išla som na pohotovosť. Pozrel ma a povedľa, že je všetko ok, že sa to stáva. Takže smer pohotovosť.
Ihneď k dr. Mne tak nastúpili bolesti a potrat za pár hodin
@nelca0510 mali ste aj bolesti?
@dada0902 mali ste bolesti alebo nejaké iné ťažkosti? Ďakujem
Mne sa to stalo so starším synom. Žiadne bolesti, hnedý výtok v 6.tyzdni. Nechali ma týždeň v nemocnici a už na rizikovom s Duphastonom.
Nie, len ten vytok
Ja som tak tento mesiac potratila v 6tt začalo to spinenim veľkými bolesťami v podbrušku po pár hodinách nato som začala silno krvácať žiaľ už sa nedalo nič robiť 😢
poslali ma domov, že babo je tam kde ma byt a vraj je všetko v poriadku a keď dostanem bolesti mam prísť ... Ale nechápem prečo mi nedali nic ani na udržanie 🤦♀️
Ked som.zo zaciatku sem tam spinila nie ale potom uz ked aj.krv bola tak klasicke ked dostanes to som v 13t bola
No už sa mi spustilo normálne krvácanie síce je to tmavšia krv ale krvacam už to není len špinenie, bolesti nemám vôbec žiadne, takže pravdepodobne biochemické alebo skorý potrat môže nastať ešte aj v 5tt... Hrozný pocit keď z vás odchádza vytúžené babo 😓
Veľmi ma to mrzi, stalo sa co sa malo. Veľmi držím palce, nech sa čoskoro podarí opäť otehotniet🙂
Aj mna to mrzi drzim palce aby to nabuduce dopadlo dobre
Nerozumiem preco ti nic nedali 🤦♀️ aspon skusit mohli mrzi ma to
Bábätko môže byť ešte stále v poriadku. Ja som tak krvacala v 5 týždni bez bolesti množstvo asi na jednu intimku ale ze úplne premocenu klasická krv. Pripravovali ma na operáciu ani jest som nemohla a nakoniec sa drobček rozhodol zabojovať. Dokonca predtým som týždeň a pol mala hnedé špinenie a krvavé a to sa striedalo. Takže ak sa úplne nerozbehlo krvácanie je tam stále nádej
Keď skončí "MS" pôjdem na kontrolu na gyndu, uvidím no, ani ja nemám vôbec žiadne bolesti ani zrazeniny len čistá krv tak neviem neviem veľké nádeje tomu ale nedávam 😕ďakujem vám všetkým za podporu ❤️
Chod pre istotu k Dr. nech ta prezre... Mne meškala ms 4 dni test pozitívny(slabší duch viditeľný voľným okom) tiez som bola v 5tt od poslednej ms a mala som to isté, až na 4den meškania sa mi pustila krv. Neviem ci veľa, pretože na vložkach som nemala nič, len sem tam nejaký fliacik, všetko bolo len na toaletnom papieri... Tiež som nemala bolesti, len také príznaky tehu ako bolesť krížov, pŕs, únava ale to ma prešlo v momente ako som začala "krvácať" u mňa pravdepodobne biochemické tehu. Chod k Dr, radšej 1000 krát zbytočne ako raz a neskoro 🙏🏿🌈🙂Držím palce🍀
@patkaamirko aj u mňa to bolo biochemické alebo skorý potrat 😥už mám aj po MS
Test už úplne negatívny a bazalna tiež nízka
To je smutné 😪ďalší mesiac sa to určite podarí, budem držať palce 🙏🏿🙏🏿no ja mam ešte mierne pobolievanie podbruska a krížov, ale veľmi mierne, dnes má to akosi bolí no... Na teste ešte mám ducha, uvidím piatok aký vyjde ten test, aké nedávam tomu šancu... Ale dejú sa somnou cudne veci.. Napr. Podbrusko jak je maternica to mam akési nafúknuté, a v pošve tak vnútri také divne pocity neviem to vôbec opísať co to je...
Ako dlho trvaloxkym ti na teste neukázalo už vôbec nič?
Zrejme sme boli na tom obje rovnako, ja som čakala ms 18.oktobra a neprišla... Prišlo mi dačo ako krvácanie, až po pozitívnom trhu teste 21.oktobra 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Samozrejmw hned pohotovost!