Špinenie v 5. týždni

emimese
18. okt 2020

Ahojte. Mozem byt tak cca v 5.tyzdni, 23.ho by som mala ist prvy krat na vysetrenie. Dneska som mala rano najprv ruzove spinenie, potom hnede spinenie. Bola som aj na pohotovosti, kde ma vysetrili, ale zevraj na sone este nic nevidel p. Doktor v maternici. Mám aj mierne bolesti, velmi som sa zlakla. Mam is zajtra ku gynekologicke na dalsie vysetrenie. Mal niekto uz podobne skusenosti? Dakujem.

emuska72
18. okt 2020

@emimese bohužiaľ mala 2x, raz v 5. a raz v 6. týždni a ani raz to nedopadlo dobre. Hlavne ak je to špinenie s bolesťami ako na menštruáciu. Išla by som ak je možnosť. Silno veľmi držím prsty aby bolo všetko dobre 💛

daom
18. okt 2020

@emimese ja som tiez mala, aj som krvacala, prve tehotenstvo nedopadlo dobre MA, pri druhom som uz hadzala flintu do zita, tam zo mna isli aj zrazeniny, ale vsetko dobre dopadlo, beha mi tu 1,5 rocne sidlo. Momentalne som takisto tehotna, pred tyzdnom som krvacala, doktor nasadil utrogestan na udrzanie, teraz trosku spinim a verim, ze vsetko dobre dopadne (som v 7tt). Drzim ti palce.

nela6
18. okt 2020

@emimese mala. som 2x bez bolesti, vzdy nasadili duphaston a dicinone na zastavenie krvacania a ok

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mia0409
18. okt 2020

@emimese ahoj ja som krvácala v 6tt hneď mi nasadil ascoritun a progestenalle a čakalo sa čo bude...našťastie to zabralo aj keď v 24tt som zažila to iste ..teraz som 32tt a odvtedy vkuse beriem progestenalle a pravdepodobne pomáha 🙂tak držím prsty nech všetko dobre dopadne 🙂

emimese
autor
22. okt 2020

Bohu zial to bol potrat :(

emuska72
22. okt 2020

@emimese veľmi ma to mrzí 😔😔 nie sú na to slová, ktoré by nejako pomohli.

sardinka32
22. okt 2020

@emimese Nabuduce si skus preventivne vypytat od gynekologicky Anopyrin. Pisem z vlastnej skusenosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre