Caute gyn mi predpisala progestanelle 100 mg rano a vecer je lepsie ich zapijat alebo vkladat ?
@marhulka13 nie iba spinim do hneda
Určite vkladať … hnedé špinenie nie je nebezpečné, držím palce aby to prestalo
@nikadominikanika dakujem pekne za podporu v strese som velmi lebo prve tehotenstvo tak sa bojim ze potratim🥲
@timinka456 aj ja som to tak mala .. a ešte dokonca po umelom, po 4 rokoch 🙂 .. treba oddychovať, nenamáhať sa, nedvihat nič ťažke
Len mne sa hnede spinenie potom zmenilo na krv … následne mi zistili velky hematom, cele leto som prelezala v postely .. dnes sme v 18tt
@nikadominikanika drzim palce nech vsetko je v poriadku😊a ake tabletky ti predpisali nato?
@nikadominikanika ty si tiez vkladala ? Ja som prvy krat ked som ich zobrala zapila a tocilo sa mi z nich hlave unava
@nikadominikanika neposkodilo vkladanie dietatku nie ?
Vkladanie určite neuškodi dietatku 🙂 .. vkladala som amelgen až do 14tt .. na špinenie a krvacanie som brala dicynine a ascorutin 👍
@nikadominikanika teraz som nasla ze peroralne tak neviem no
To je 100 mg mala tabletka
Ja som vkladala ale keď máš pochybnosti volaj doktorovi
Určite vkladaj .. tak sa lepšie vstrebe .. progestenalle som brávala aj ja pri prvom vklade … je to na udržanie plodu .. do ust sa dava iba ak zle reaguješ pošvou
@timinka456 to je makka klzská kapsula prisposobena na vkladanie do pošvy - ako čípok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@timinka456 ak nekrvacas, tak vkladať