Som v 4tt, dnes som bola na utz mam prazdny gestacny vak, a mam prist na kontrolu o tyzden.
Teraz som zacala spinit, neviem co robit, ci ist na pohotovost alebo co.
Poradte som v strese, dakujem
Nesla by som zatial ano moze ist o potrat v zaciatocnom stadiu tehotenstva ked tak zbehni k svojmu gyn a skontroluje ci si sa vycistila dobre skontroluje hladinu hcg co si pripadne vies aj ty testami ono lekari by ta zbytocne tlacili do kyretu v tomto stadiu si telo vacsinou poradi same je mi luto co sa ti stalo takto konci 1/3 tehotenstiev len teraz to vdaka twhu testom zeny zistia predtym prisiel silnejsi menzes po tyzdni ci dvoch meskania a neriesilo sa to
prázdny gestačny vak v 4tt ešte menusí znamenat koniec....mala som 3x potrat,,špinenie,bolo silnejšie,nie len trošku a vtedy to bol koniec,ale vo vačku sa do týždna ešte može drobček objavit,možno ho len zatial nevidiet,,,, hlavne sa šetri,lopehávaj,nech sa špinenie upokojí,,ak si niesi istá,zájdi na pohotovost 🙂 nič na nebolelo,nepoznáš to lahko,držím prsty 🙂 🙂 🙂
Urcite pohotovost. Dva krat som zial potratila. Teraz som opat tehu, zase som spinila, dali mi duphaston aj injekcie proti krvacaniu. Nechali si ma tam a spinenie preslo. Dufam, ze to v poriadku aj ostane.
Drzim palce aj tebe. Radsej zbytocne ist ako neskoro.
Dakujem zienky,
strasne ma boli aj v podbrusku akokeby som mala dostat menstruaciu...
Kamaratka mala to iste a potratila radsej chod 🙂 drzim palce 😉
ja som takto bola tiez na pohotovosti som zacala spinit ale bolo to v case ms... tak som i tak sla na pohotovost ale nic tam este vidno nebolo tak ma aj ,, vysmial,, doktor ze co tam rbim ze v takom stadiu je to bud alebo ze to treba cakat doma a ze oni to neovplivnia.. a nakoniec to spinenie prestalo po par dnoch a vsetko je ok...
Je ešte veľmi skoro aby sa niečo riešilo,jednoducho aj keby hrozil potrat v tomto štadiu to nevedia moja ovpyvniť.
ahoj, špiniť môžeš kvôli gyn. vyšetreniu a zvlášť v takom nízkom štádiu, podľa mňa ešte nie je dôvod na paniku, drž sa 🙂
Ak zacnem krvacat tak je to uz potrat ze? :(
bojim sa ach...
@asdfka a krvácaš?? jasná krv?
tiež sa mi to tak začalo, špinenie, išla som na pohotovosť, hospitalizovali ma, napichali, duphaston a kyselinu listovú mi dávali, bola som teda na udržiavaní asi týždeň, žiaľ skončilo to kyretom 🙂 radšej ísť ako potom si vyčítať, že som nešla, keď už bude neskoro, nech to dobre dopadne 🙂
@dasafashion zatial iba hnedy vytok :( a boli ma v podbrusku ako pred menstruaciou
@asdfka ja osm síce nešpinila ale vždy po gyn. vyšetrení ma bolí podbruško, robila ti sono zo spodu??? ak áno a len špiníš nekrvácaš, neboj sa, oddychuj a verím že bude dobre 🙂
Dievca chod na pohotovost...ja som takto prisla o moje prve...po vystreni som zacala spinit na hnedo,tak som volala lekara,ten mi kazal zbalit sa pre istotu a prist.Nechali si ma tam a treti den som samovolne v noci potratila-kvazi porodila v bolestiach,zial je to par rokov dozadu a starostlivost nebola ako dnes,rano ma potom vycistili...drzim palce aby si pochodila lepsie...
@asdfka urcite chod k lekarovi. nech ti daju progesteron - utrogestan alebo duphaston na udrzanie. ja som bola v 5tt.
hnedy vytok som mala aj ja aj take bolesti. mala som krvnu zrazeninu, asi mi tam pri uhniezdovani praskla cievka. ale lieky pomohli a po par dnoch s liekmi spinenie preslo a bolo dobre.
Utekaj na pohotovost.uz ked je spinenie plus bolesti uz nieje dobre.ja som to takto mala 3x a skoncilo to zle az sa konecne podarila nasa druhorodena.tak isto som mala zas spinenie a neskutocnu bolest..skoncila som tyzden v nemocnici na liekoch na udrziavani...pomozu ti tam.urobia ultrazvuk a daju lieky.drzim palce
ja som mala pri druhom tehu aj špinenie, aj krvácanie jasnou krvou, aj bolesti a to nie raz ale až 3 krát. V nemocnici som len ležala, nič som mnou nerobili - to som mohla aj doma. V súčasnosti dcéra chodí do 4 triedy. Pri ďalších tehu som to už nikdy nemala.
🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Keby islo o mna necakala by som ani minutu a urcite isla hned na pohotovost, samozrejme ze to nemusi znamenat nic zle,ale ako sa mas stresovat, lepsie je ist a vediet co sa deje. Drzim ti palce,nech je vsetko v poriadku 🙂