Baby prosím 🙏 o siedmej som išla na pohotovosť, doteraz ma tu nikto nevyšetril.. Zbláznim sa. Už asi mesiac mám akokeby seknutý nerv nad ľavou nohou, bolia ma kríže trochu, riešila som to ale ako tehotná nemám veľa možností len jemná masáž.. Ale včera večer ma nad tou nohou bolelo tak, že som nevedela chodiť. Do toho ma začala trošku pichať v podbrušku. Neboli to kŕče len sem tam pichanie. Bol už večer, zaspala som, a ráno som mala na papieri hnedé špinenie. Bolia ma kríže a pichá v podbrušku. Prosím.. Nemali ste niektorá niečo podobné? Ja sa tak strašne bojím a to čakanie je príšerne.. Len tu revem a čakám nech mi urobia aspoň sono či je bábo v poriadku.
@mamanadruhuu netuším. Pri cikaní ma nič nepáli. Už ma zobrali, ale neurobili mi vôbec ultrazvuk. Len niečo pichli do zadku.. Myslela som že urobia sono nech vidia či bije srdiečko.. A neurobili.
To mali spraviť, hneď sono ja som ta bola tiež som spinila v 13 TT a sono všetko spravili potom mi tiež niečo pichli to bolo asi od bolesti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemôže ísť o zápal močových ciest? :/