Ahojte prosim o skúsenosť mali ste uz spinenie a po navsteve lekara Vam nic nezistili ? Dnes rano som si nasla krvaví hlien a ces den spinim uz hnedý výtok bola som hned u lekara a po vyšetrení je placenta plodová voda a aj babo v poriadku z coho to moze byt ?
No ved ja tomu tiez moc dobre nerozumiem doktorka je milá v pohode nemam z nej zly pocit len ze vsetko mam v poriadku a aj moc ze ziadna krv v moci ani bielkovina ani baktérie a o hematome ani slovo dala ma na Pn a o tyzdne kontrola tak lezim a snazim sa byt v klude aj ked som stoho trosku v neklude nakolko som doteraz mala v klude tehotenstvo este mi zobrala kultiváciu mocu ci nahodou močovi mechúr nakolko casto chodim na wc a občas take neprijemne pobolievanie
@nikolet333 tak sa teda setri a prajem ti aby to rýchlo preslo a ty si si užila tehu až do konca 🙂
Dakujem si milá ❤️A aj tebe prajem
ja som mala take v 15. tyzdni. u mna to bolo pravdepodobne len z vacsej fyzickej namahy v ten den. najskor ruzove spinenie a potom svetlo hnede. po par dnoch to uplne preslo a az do konca tehu sa nic podobne neopakovalo. u lekara tiez vsetko ok, ziadnu pricinu nenasli. tak snad aj u teba to bude podobne 🙂
Dakujem pekne za podporu 🙂 verim ze aj u mna to bude taky priebeh som rada ze nase malinke je v poriadku
Ahojte baby ako ste dopadli? ja mam toto spinenie opakovane vzdy ked sa niekam pohnem z domu... ked lezim a som cely den doma je to ok ale ako nahle idem niekam ci uz autom alebo pesi vzdy sa vratim a hnedy fliacik na vlozke ... uz som z toho zufala som 17tt doktor stale ze vsetko ok a pricinu mi nepovedal ach
@nikol889988 aj ja to mávam od 12tt. Tiež žiadna príčina :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala hematom na maternici,nasadili mi duphaston a ascorutin hneď,mal asi centimeter ten hematom,hneď ho tam zbadal.Neviem prečo by to bolo len tak bez príčiny. máš špinenie celý deň?