Špinenie v 15. týždni

29. nov 2021

Ahojte, som v 14+5tt a v noci som začala mať ruzovy az červený vytok..bola som na pohotovosti a povedali, ze všetko je OK ale vo štvrtok mam ist na kontrolu k svojmu dr.. stretli ste sa s tým niektorá? Nemala som ani pohlavný styk ani nic, co by mohlo niečo také spustit

maminkadeticiek
29. nov 2021

Len kludovy rezim a cakat.Take situacie sa stavaju ale su take individualne pripad od pripadu ze ti to nic nepovie.Ak ti povedali ze je vsetko ok tak je vsetko ok.Ak by sa vsak situacia zhorsila nevaha,necakaj a chod spat na pohotovost.

milka1988
29. nov 2021

Mala som to 2x v obdobi ked mala chodit ms. Vzdy len hnedy hlienovity vytok nic viac. Bola som s tym tiez na pohotovosti, vsetko bolo ok, moja gyn tiez povedala ze to mohli prasknut cievky, alebo sa maternica akoby pripravuje uz ze ms nebude. Potom sa to uz viac krat nestalo. Teraz v 27 tt a všetko bez problémov. Vraj az ked byva jasno cervena krv vtedy to uz moze nieco znamenať/ hematom napr/

miskamicha
29. nov 2021

Mala som slabe krvacanie od zaciatku do 16tt kedy sa este formuje placenta. Myslim.ze by nemal byt nejaky problem 🙂 drzim palce a zelam vela vela zdravia!!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre