Špinenie v 12. týždni

erika2111989
8. jan 2014

Dobry den, mam taký problem a uz som z toho zufala, v 5tt som zacala krvacat bola som tyzden v nemocnici, nic mi nezistili a babetko prosieva dalej, teraz som v 11 tt zacala zase spinit bola osm u lekara vse je ok., ale v nedelu som bola na wc nasla som si cerstvu krv sla som na pohovost tak babo je ok srdiecko bije pohyby su tak ma poslali domov ze to nic neni...zase sa to spinenie zopakovalo , som z toho zufala, stavalo sa to aj vam? do kedy budem spinit, spinim len rano a po dlhsej chodzi a namahe, musim nevyhbutne lezat? lekar mi nespominal lezanie len sa mam setrit a davat si pozor, velmi sa bojim o babetko ale tvrdia ze je vsetko v absolutnom poriadku, stalo sa to aj vam? Dakujem za odpoved

sissika
8. jan 2014

stalo veru, tiez v 11. tt, bola som tyzden v nemocnici a tam sa mi spustilo take krvacanie, ze menzes je popritom len spinenie, som si myslela, ze je po vsetkom ... a nebolo, tu mi pobehuje 31 mesacny certik, vlastne sa mi neustale odlupovala placenta

mia_31
8. jan 2014

@erika2111989 no asi bude patriť k rizikovejším tehulkám, nepíšeš či berieš lieky, ja beriem duphaston od 6tt na začiatku to bolo tiež divoké, teraz som v 13tt a už nešpiním ale strach mám vždy. ak to vieš ,že to mávaš po zvýšenej námahe, tak ja by som určite ležala, mne aj lekár povedal, že 13tt je pekné ale že bábätko ešte nieje tak dokonala uhniezdené ako neskôr, takže treba dodržiavať kludový režim.

erika2111989
autor
8. jan 2014

ja beriem duphaston, kys. listovu a ascorutin od 6 tyzdna, ono to vtedy prešlo ale teraz sa to zase spustilo, len ten strach ma ubija...myslim pozitivne ved babetko rastie ako z vody, snazim sa oddychovat vela ako sa len da...len tie myslienky....

jodi
8. jan 2014

neostava ti ine, len sa obrnit trpezlivostou. ja som pri oboch tehotenstvach spinila a krvacala, pri prvom z nizko ulozenej placenty a pri druhom mi ani nezistili ze z coho vlastne a pritom som krvacala viackrat, dokonca tam bolo podozrenie na odtekanie plodovej vody. Dostala som vela injekcii, brala som duphaston atd. Babatka ale boli vzdy na sone v poriadku. Je to tazke, toho strachu sa nezbavis, ja som sa cele tehu sledovala a chodila so strachom na wecko, ze co zas bude. Proste co mozes ty urobit je davat si pozor, mat taky kludovejsi rezim a to ostatne je uz na prirode. Prajem vela sily

erika2111989
autor
10. jan 2014

tak opat zdravím, spinila som coraz viac a vcera sa u mna objavila ja cerstva krv, s nervami som nevydrzala a zufalstvom, tak sme lsi na pohotovost, kde ma doktor ukludnil ze je vse ok, len mi nasiel malinký hematon, ktrorý mi sposobuje spinenie a sa pomalinky vstrebava, odporucil mi telesne setrenie nic tazke nedvihat ze to prejde, ale babetko je absolutne v poriadku. tak som o to pokojnesia. dufam ze bude vse ok uz. 🙂 🙂 🙂

petelenka8
10. jan 2014

No.... priblizne u 50% zien je spinenie sprievodnym javom v prvej faye tehotenstva, avsak netreba zabudnut aj na hematologicke vysetrenia poruch zrazanlivosti krvi.

050506
3. sep 2018

Ja som bola v 11.txzdni vcera a vecer ked som si lahla,tak zo mna buchla krv,ze som myslela,ze koniec.Sla som do nemocnice,zakrvavena,lebo sa mi tie vybuchy krvi opakovali casto aj v aute.Strasne som sa bala ,ale lekar urobil sono a bohuzial som o babatko prisla.Vcerajsia noc bola najhorsia v mojom zivote...Je mi strasne.Drzim palce,aby vsetko bolo ok

fidela86
3. sep 2018

Ja som mala spinenie, ale hnede, bez akychkolvek vedlajsich priznakov ako krce ap. (bola to stara krv; v 11tt, co je vraj relativne bezne a suvisi s prekrvenou maternicou; moze nastat pri zapche napriklad...) Skontrolovali malinke na ultrazvuku a kedze veselo kopkalo nozickami, nebolo co viac riesit a aj na naslednom ultrazvuku 2 tyzdne na to na konci 13tt bolo vsetko OK, tak to nutne podla mna nemusi nic znamenat. Pri ruzovej, ako som to sama zistovala, si ale treba pockat, ci sa to "nerozbehne" intenzivnejsie..ak nie, malo by to byt v poho.
Kedy mas dalsi termin u lekara?
Kazdopadne silno drzim palce...Daj vediet, ako sa ti dari.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre