Ahojte mala som problém so špienim od začiatku tehotenstva, v 6+4 na sone všetko v poriadku srdiečko bilo, potom občasné špinenie. Teraz skoro 2 týždne kľud a dnes zase. Užívam progesteron som po IVF. Kontrolu mam až o týždeň. Mali ste niektorá špinenie a dopadlo to dobre?
@nikaa951 ďakujem trosku si ma ukludnila 😊
Ja som nesla IVF, ale spinila som cele tehotenstvo - bola som u lekarky jak na klavir. Niekedy viac, niekedy menej, ale cele tehotenstvo tmavou krvou a moje dite uz ma takmer 2 a pol roka. Ak si nie si ista, chod sa ukazat.
Mala som špinenie, dokonca som krvácala jasnočervenou krvou, hospitalizovali ma ako začínajúci potrat - dcéra už má pomaly 12 rokov
@hailey1 sla by som len moj dr ma dovolenku a k zastupujucemu ísť nechcem lebo snim nemam dobru skusenost. Musím počkať na muža kym príde s prace a ak sa to nezlepší pôjdem na pohotovosť.
V prvom tehotenstve som krvacala v 6.tyzdni, kvoli hematomu. Dcerka ma 9rockov. Vo stvrtom v 7.tyzdni, pricinu nevedela ani dr., syncek ma 6tyzdnov. Drzim palce, nech je vsetko ok aj u teba🙏😊
Mala som dve tehotenstva so spinenim a krvacanim. Jedno skoncilo zle. Pri druhom sa vsetko opakovalo avsak syna som donosila a je zdravy.
Ja som spinila do 19tt furt takto. Raz lepsie, raz horsie, utrogestan furt a maly je zdravy 😉
Ja som pred nedávnom spinila dost tmavohnedou krvou, som sa zlakla a letela na pohotovosť a tak mi povedala, ze je vsetko v najväčšom poriadku 🙂 predpísala mi Duphaston a pichla preventívne vitamin k proti krvácaniu a este nieco proti krvácaniu … na druhy den som este spinila, ale uz som nestresovala, nakolko spravili co mohli …. Teraz som v 12tt a Duphaston stale uzivam 🙂 pokial to nieje výrazná cervena krv tak sa niet coho obávať, aj ked sa to lahko hovori 😀 ja som stresovala neskutocne ….
ja som mala soinenie od 4tt do 11tt niekedy tyzden nic, potom zase a stale dookola..raz v noci aj tak viacej hnedej krvi..zakazdym len strach kedze predtym som potratila..nastastie po 12tt to prestalo..raz som mala hematom inak nevideli nikdy nic
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?