Ahojte, dnes som bola na sone na kontrolu ako sa ma krpec v 8tyzdni 🙂 kedze som este musela ist k svojej doktorke na vypisanie tehotenskej knizky, pozerala ma tiez ci dobre rastie. Vsetko bolo v poriadku..az ked som prisla domov a sla na malu, mala som slabe ruzove spinenie. Chcem vediet ci je to normalne po vysetreni? Bolesti nemam 🙂
Dakujem za kazdu odpoved.
tak u mna to normalne nebolo,a skoncilo sa to najhorsie ako len mohlo,tiez po vysetrení,ale nemusi to byt tak aj u teba,ja som mala ale aj hrozne bolesti,drz sa 🙂
Fuu tak to som zaskocena :o dakujem za vase odpovede
Neplaš sa, ja som po každom jednom vyšetreni špinila a narodila sa mi zdravučká dcéra 39+3tt
Radšej skoč do nemocky na vyšetrenie aj keby si mala ist zbytočne. Môže to byt OK an nemusi.
Ja som tiež po vyšetrení v 9 tt zaspinila,no išla som na pohotovosť, lebo som už 4x mala MA,čiže som čakala hrozný scenár a všetko bolo ok. Tiež to lekár uzavrel že to bolo z vyšetrenia. Sono mi robil už cez brucho,nech sa mi tam nesprta. Tak držím palce, radšej si to daj overiť.
Netieklo to dalej, len to bol taky soplik slabucku ruzovy a inak nic..bolesti som nemala ani nemam a mam normalny tehotensky priesvitny vytok..takze som to uz neriesila..ale dakujem vam pekne.
jasne nestresuj sa zbytocne, slabe spinenie v tehotenstve po vysetreni moze byt. niekedy sa to stava aj v case kedy by si mala mat MS.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
normálne to nie je....mne sa stalo niečo podobné a skončila som v nemocnici na niekoľko dní....Sem tam pozreli či ešte bije srdiečko malému ....