Ahojte, idem si po radu. Som 10tt. Dnes ráno sme mali sex, rýchlovka. Po styku som išla na wc a na papieri som uvidela ružový, úplne bledo ružový pásik. Nebola to krv. Priateľ ma poraniť nemohol, nepoužil prsty, skrátka len rýchlovka. Vlhká som bola, nič ma pritom nebolelo, užívala som si to. Ani teraz ma nič nebolí. Neskôr som na papieri tiež mala bledo ružový fliačik. Stalo sa to niektorej? Je to v poriadku, alebo mám volať doktorovi? Ešte ma napadlo, nemôže to mať súvis s tým že som včera konzumovala mäso s hríbami? Jedny vravia že sa môžu, druhí že nemôžu konzumovať.. No mne chutia, nič mi po nich nebolo. Myslíte že takéto slabulinké ružové na papieri nič neznamená? Ďakujem.
Ja si myslím že sa pretrhla nejaká malá žilka, lebo je to všetko teraz prekrvené. Alebo aj kŕčok mohol zareagovať týmto spôsobom. Pri pohl.styku sa kŕčok ževraj zjemňuje a to môže spôsobiť ružové/hnedé špinenie.
Ja som to tak mala v 12tt, strašne som sa vylakala,hneď som volala dr. povedal že mám prísť na druhý deň, ak by sa to zhoršovalo mám ísť na pohotovosť. Našťastie už som viac taký výtok nemala tak som na druhý deň išla k svojmu dr. po skonzrolovani bolo všetko ok, spýtal sa či som nemala styk vtedy mi cinklo že však hej, tak že to bolo určite z toho. Pre tvoj pokoj zavolaj dr. ale malo vždy to byt ok ak už viac nešpiniš.
@helcanw tak ja som si ešte neskôr našla trooošku na spodnom prádle. Tak som mu zavolala a povedal mi presne to isté čo tebe. A že ak to neprestane tak mám zajtra prísť k nemu. Tak neviem že čo. Pretože aj predchvíľou som mala na papieri ružove a aj keď cikám tak vidím trošku ružové ako ide zo mňa 🥺 tak ja radšej k nemu zajtra asi zbehnem...
Choďte na pohotovosť....ja som utekala hneď...radšej skôr ako neskôr ..držím palce a hlavne myslieť pozitívne...stáva sa to
@bublanina1 A čo vám povedali ak sa smiem spýtať?
Mne sa to stalo začiatkom 6tt...ale ja som mala veľké bolesti .. čiže potratila som a išla som na kyret...určite choďte.. vyšetria vás a budete na kľude...prípadne vám dajú lieky na udržanie plodu...alebo injekciu..
@bublanina1 😔 tak to mi je veľmi ľúto. Ďakujem za radu čo robiť.. Asi radšej nebudem čakať. Držte sa.
Držte sa ...verím že to bude v poriadku ❤️
Ja som to viackrát nemala takze som nešla na pohotovosť, ale ak sa to opakuje tak dufam že si šla, držím palce nech to dobre dopadne 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hriby v tehotenstve sa neodporúčaju aby si sa nimi neotravila. Ja som cele tehu jedla šampiňóny, hlivu a bedle a vsetko bolo v poriadku, takže nemyslím ze škodia. Ten ružový vytok by som asi konzultovala aspon telefonicky s Dra.