Špinenie po orgazme v 25. týždni

19. aug 2022

Zeny pomoc, poraďte.Hanbim sa s takou intímnou vecou tu písať,no musím, lebo neviem co to môže byť...
S manželom sme sa maznali trochu a dosiahla som orgazmus....no potom ked som o chvíľu sla na wc cikať,tsk pri utreti som mala na papieri trošičku hnede spinenie....z coho to moxe byť?Moze to but z toho orgazmu?z prekrvenia?Teraz som sa bola skontrolovať a nic...uz žiadne spinenie.Sex nemáme,po dlhooom čase sme mali teraz takú nežnú chvíľu.Dakujem za rady.

doriiis
19. aug 2022

Tehotna sice nie som ale ja mavam spinenie vzdy po sexe ked dlhsie pred tym sex nemam.

autor
19. aug 2022

Mohli sne nejak ublížiť babu?🙄🙄

doriiis
19. aug 2022

Ak nemas rizikove tehotenstvo tak urcite nie

autor
19. aug 2022

@doriiis Sex nemáme,lebo som na rizikovom

doriiis
19. aug 2022

V tomto ti uz neporadim...neviem

majah212
19. aug 2022

nie, dietatku ste nijak neublizili. pri orgazme dochadza k prekrveniu, mohla prasknut cievka, pokial to nie je intenzivne krvacanie, nesprevadzaju ta bolesti, tak je to v norme. ak by sa to opakovalo a nebola by si si ista, tak pre tvoj pokoj chod na pohotovost.

autor
19. aug 2022

@majah212 nie nie,ken pri utreti som mala trošičku na papieri.Takze mohla to byt cievka...ok, ďakujem 🙂🌼

e1i
19. aug 2022

Na rizikovom by som neriskovala ani ten orgazmus, ved ten sposobuje stahy maternice. Moze to byt z toho.

taktotedanie
19. aug 2022

Orgazmus sposobuje stahy maternice, pokial citite pohyby je to ok ale radsej kludovy rezim a ziadne intimnosti s manzelom!
Da sa vydrzat predsa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre