Zeny pomoc, poraďte.Hanbim sa s takou intímnou vecou tu písať,no musím, lebo neviem co to môže byť...
S manželom sme sa maznali trochu a dosiahla som orgazmus....no potom ked som o chvíľu sla na wc cikať,tsk pri utreti som mala na papieri trošičku hnede spinenie....z coho to moxe byť?Moze to but z toho orgazmu?z prekrvenia?Teraz som sa bola skontrolovať a nic...uz žiadne spinenie.Sex nemáme,po dlhooom čase sme mali teraz takú nežnú chvíľu.Dakujem za rady.
Mohli sne nejak ublížiť babu?🙄🙄
Ak nemas rizikove tehotenstvo tak urcite nie
@doriiis Sex nemáme,lebo som na rizikovom
V tomto ti uz neporadim...neviem
nie, dietatku ste nijak neublizili. pri orgazme dochadza k prekrveniu, mohla prasknut cievka, pokial to nie je intenzivne krvacanie, nesprevadzaju ta bolesti, tak je to v norme. ak by sa to opakovalo a nebola by si si ista, tak pre tvoj pokoj chod na pohotovost.
@majah212 nie nie,ken pri utreti som mala trošičku na papieri.Takze mohla to byt cievka...ok, ďakujem 🙂🌼
Na rizikovom by som neriskovala ani ten orgazmus, ved ten sposobuje stahy maternice. Moze to byt z toho.
Orgazmus sposobuje stahy maternice, pokial citite pohyby je to ok ale radsej kludovy rezim a ziadne intimnosti s manzelom!
Da sa vydrzat predsa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tehotna sice nie som ale ja mavam spinenie vzdy po sexe ked dlhsie pred tym sex nemam.