Baby ahojte, špinila/krvácala niektorá z vás z Fraxiparinu alebo Clexanu v 1. trimestri a bolo všetko v poriadku? Ďakujem
kontaktuj urcite gynekologa. mne vysiel pozit. test v den ms, spinila som uz 2 dni predtym, gyn mi hned predpisal utrogestan a po 2dnoch to prestalo, momentalne je vsetko ok koncim 13tt (pichala som od zaciatku fraxiparine, teraz uz mam clexane) ale clexane nebyva pricinou krvacania..moze byt napr malo progesteronu a nedostatocne funkcia zlteho telieska, hematom atd...
predchadzajuce 2 tehotenstva som spinila, ale aj mierne krvacala a nepomohol mi ani utrogestan prvykrat (uzivala som od 6tt, ked som zacala spinit), druhykrat som mala duphaston + clexane od zaciatku, ale to som aj ochorela a mala horucky. drzim palce
Ahoj, mne sa to stalo...išla som na wc a po utreti som mala krv, utekala som na pohotovosť a tam všetko v poriadku. Bolo to iba jednorazové, od vtedy chvalabohu nič také sa nezopakovalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja beriem clexane a spinim/krvacam uz od 5tt. Raz bolo aj velmi silne krvacanie. Ale zevraj je to z hematomu. Teraz som 14tt, a zatiaľ je vsetko ok. Ale aj tak mam stres z toho spinenia.