Špinenie na začiatku tehotenstva po potrate

katka435
6. sep 2018

Žienky, stalo sa niektorej, že otehotnela po potrate a na začiatku tehotenstva spinila? Bola som.si potvrdiť tehotenstvo u lekára a od vtedy spinim, slabý bledo hnedý výtok...dal mi na to Duphaston a, že mám čakať. Pri prvom tehotenstve som to vôbec takto nemala ( ale skončilo potratom) a teraz ma to trápi, kedže po babu veľmi túžime. Vďaka za rady 🙂

ruzicccka
6. sep 2018

Hlavne odychuj nic nerob a bude dobre

Niekto ma take .. spinenie

Na zaciatku nemusi to byt nic zle

gabca295
6. sep 2018

No ja som to mala ale naopak a pri druhom som nespinila ale hneď mi gynda dala dufaston. Ale ten prvý krát ked som krvacala tak som bola v nemocnici ba udržiavaní. Myslím že ak tak budeš spinit cely den určite choď ba pohotovosť myslím že bude lepšie keď pôjdeš ležať tam sa o teba dobre postarajú. Držím palce.

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 ja som mala presne to iste, otehotnela som necelé 2 mesiace po potrate a mala som na začiatku presne taký svetlo hnedý vytok. Viacej som sa setrila,brala som duphaston a prešlo to samo, teraz som v 11tt a vyzerá že je všetko okej ;)

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 s tým že pri prvom ked som potratila som mala tmavohnedy výtok a stále sa zhorsoval

katka435
autor
6. sep 2018

@arcanne2 Doktor mi povedal, že ide o spinenie z krčka, preto má napadlo, že to môže byť potratom keďže som ho mala pred 3 mesiacmi... ale radšej som sa opýtala na radu, keďže doktor to vybavil Duphastonom a viac sa k tomu nevyjadroval.

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 no u mňa to bolo rovnake,tiež to neriesil nejako.mne dal ešte aj ascorutin

katka435
autor
6. sep 2018

@arcanne2 ešte sa chcem opýtať, koľko si mala toho vytoku? Lebo napr.cez deň mám málo ale teraz večer o čosi viac...joj smutná som z toho :(

arcanne2
6. sep 2018

@katka435 ja som mala celkovo par kvapiek, ja som ho mala praveze väčšinou rano.ale neboj,ak by sa to nejako prudsie zhoršilo choď na pohotovost

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre