Ahojte dievčence..prosim vas v utorok vecer som bola na pohotovosti,kedze som mala bezovkasty vytok,slabunke spinenie po utreti ....doktorka vravela ze je to ok,vraj sa nemam nicoho bať ze to bude roztahovanim maternice....nasledne v stredu som bola u svojho dr a ten mi povedal to iste a predpisal mi ascorutin....podbrusko ma boli nonstop od zaciatku ako pri MS ... ale dnes som trosku spinila(hnedy)na toaletaku a trolilinku na vlozke...kamoska to vraj mavala cele tehu taketo ako ja teraz....mate skusenost niekto stym? Alebo myslite ze sa mam obavat najhorsieho?mala by som byt 7tt k dr mam ist opäť 25.08.....dakujem vopred za odpoved
@dijka123 mna praveže od zaciatku tehu picha a pobolieva v podbrusku ako pri mrche...uplne na zaciatku som vobec nespinila....tehu som zistila tak ze ma pobolievalo brucho ako pri ms a ms stale nechodila a potom az test..... je to moje 1.tehu tak neviem ci je to tym ze by sa mi roztahovala maternica tak ma boli v podbrusku
@miruska2399 no ano ked sa roztahuje maternica tak trosku citit take pichanie ale ked ta boli podbrusko je to normalne lebo sa roztahuju vaziva k
@miruska2399 ale odsleduj si to potom
@miruska2399 ak sa obavas zavolaj dr..nestoji to za ten stres
@miruska2399 ja som mala jemne ružove spinenie v 8tt a 9tt. Dostala som dupfaston. Na to pichanie som sa pýtala dr. a povedal že:to znamená že ste tehotná. Tie bolesti trvali asi do 11tyzdna. Kazda sme ale iná, každé tehotenstvo ie iné, qk máš pochybnosti šup k lekárovi
@miruska2399 ja som krvacala tak jednorazovo od 5tt v podstate opakovane az doteraz 21tt...obcas spinenie... vzdy ked sa to objavilo,tak mi dr skontroloval vitalitu plodu 🙂 aby som bola kludna. Od 10tt pouzivam fetalny doppler 2MHz a upokojuje ma to.
Ahoj, ja som tiež špinila od 6. týždni a potom to prestalo samé od seba, potom o pár dní znova začalo. U mňa napríklad tmavohnedé špinenie signalizovalo " Syndróm miznúceho dvojčaťa " 8. týždni tehotenstva mi zistili, že čakám dvojičky - dvojvaječné, obe vykazovali aj srdcovú činnosť, pri neskoršom USG sa však zistilo, že jedno sa prestalo vyvíjať a už mu nebije srdiečko, druhé bábätko je v poriadku o 4 dní mám termín pôrodu. Radšej prísť sa dať pozrieť po každom špinení, ako to len nechať tak.
ahoj, mám špinenie počas celého tehotenstva, raz bolo dokonca aj slabé krvácanie, spôsobuje to polyp na krčku.. som teraz v 28tt a všetko je zatiaľ v poriadku, krčok drží dobre, bábo je zdravé a aktívne.. 😉 držím palce a nestresuj sa príliš
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miruska2399 ahoj no tak zaciatku byva inplantacne spinenie ale ked uz si v 7 tt tak uvidis co bude ale ak mas vsetko ok ak ta neboli podbrusko tak nemaj nejaku obavu