Ahojte ...
Chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosť so špinenim počas tehotenstva? Ja som momentálne 12tt+5 dr mi pri prehliadke zistila že špinenie ide z krčka. ( špinila som 2 dni počas vianočných sviatkov a na nový rok tiež ) Nejako mi k tomu nepovedala viac. Len sa mam objednať do BB na vyšetrenie. Prosím vás ak mate niekto skúsenosť,čo to môže pre mňa alebo bábätko a celé tehotenstvo znamenať? ( toto je moje vytúžené bábätko,nakoľko som po druhom IUI a strašne sa bojím )
Ďakujem vopred za odpovede. ♡
@siimonna môžeš mať moc prekrvený krčok, ale ked ta dr vyšetrovala prečo ti nič nevysvetlila resp nepovedala? Kedy si mala naposledy ster a cyto?
@stellarstar naposledy pred rokom,ale automaticky mi to brala hneď včera. Len tam je ešte taký problém že v roku 2019 som bola na konizacii. Neviem či to môže mať niečo spoločné aj s tým. No a veru nepovedala mi nič k tomu,maximálne to že bude najlepšie ísť k tomu odborníkovi do BB a budeme sa vedieť pohnúť ďalej.
@siimonna môže byť nemusí, keď si po konizacii nemala problémy nemusí byť z druhej str keď si pred iui užívala hormóny môže byť že problém ( kvôli čomu si mala konizáciu ) sa mohol vrátiť. No nemusí to byť tak, možno máš len citlivý a moc prekrvený kŕčom. Tak sa nechaj radšej vyšetriť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@siimonna nemôžeš mať krcok podrazdeny po sexe?