Špinenie celé tehotenstvo. Je to normálne?

mobilka
19. jún 2011

Ahojte, chcem sa opýtať, či sa niektorej z vás stalo, že ste väčšiu časť tehotenstva špinili - a prečo alebo či sa dôvod nezistil. Ďakujem

kvetulienka
19. jún 2011

Ja som ten pripad, spinenie do cca 20 tt. Nie vela, max. 3-4 mini hnede fliacky na nohavickach, nikdy nie na papieri - skoro kazdy den, na to som brala Duphaston, ale ze by nejak spinenie ustupilo sa neda povedat, potom ked som duphaston po 20tt. vysadila spinenie sa objavilo len menej casto. Dovod sa zatial nikdy nenasiel, vsetko v poriadku, az na to, ze mam velmi citlivy krcok maternice, staci sa ho dotknut a uz krvaca, tak predpokladame, ze to bude tym.

mamabiba
20. jún 2011

Ja som zase ten prípad, ked špiním stále. Je to iba pre zmenu hormónov. lekár mi odporučil rosalgin na výplachy a zaberá. Pokiaľ to nemá žltú farbu a nezapácha to, tak by to malo byť ok. Ale vždy je najlepšie všetko konzultovať s doktorom.

dankamat
21. jún 2011

Aj ja mám tento "problém" skoro od začiatku tehu mám výtok - môj Dr. mi dal len nejaké čípky a canesten, lebo som mala mykózu. A až teraz na konci tehu, keď mi zistili z výteru zvýšené množstvo kvasiniek a baktérií, tak mi dali tablety Clotrimazolum a ešte jedny želatínové tablety Macmiror. Môžem potvrdiť, že po dvoch dňoch používania som nezaznamenala žiadny výtok, ani svrbenie, pálenie a pod. Takže určite sa poraď so svojim gynekológom.

babukamoncova
21. jún 2011

Ja tiež...ranka na krčku maternice + zápal krčka a krvácam a špiním kedykoľvek. Dostala som tabletky a ešte dnes posledná a zajtra sa uvidí...Našťastie (nechcem zakríknuť) zatiaľ to prestalo a snáď to bude dobré. A želám každej tehuľke aby jej tehotensvo prebiehalo v pohode. 🙂

nanna6
22. jún 2011

ahojte ja tiež špiním od začiatku, mala som zápal vtedy je to normálne teraz už zápal nemám a tiež špiním lekár vravel, že je to normálne keď počas tehotenstva mám žltý výtok, že to je z maternice čo sa oddeľuje. čistí sa.už to do sept.vydržím i keď som sa vždy tešila,že počas tehotenstva budem konečne bez "plienok" 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre