Špinenie a syndróm miznucého dvojčaťa

katrin91
19. mar 2018

Ahojte. Cez víkend som skončila na pohotovosti. Začala som krvácať, len trošičku,žiadne veľké krvácanie,ale prirodzene som sa vyľakala. Pre upresnenie podotýkam,že navštevujem súkromnú nemocnicu s vlastnou gyn.pohotovosťou a teda celú moju kartu si vedia pozrieť. Na pohotovosti má prezerali dve lekárky,ktoré potvrdili,že všetko je ok, bábo rastie, srdiečko bije. Podľa menzesu som 9+1 ,podľa lekárky 8+1. Predpísala mi duphaston, 3x1. Krvácať som už nekrvacala,ale stále mám výtok s prímesou krvi. Občas viac dohneda občas do červena. Keď som sa pýtala lekárky,či je potrebné ísť k mojej lekárke skôr,povedala mi ,že iba ak by som začala krvácať ako pri menštruácii,čo už sa mi zdá ale neskoro. Stretol sa s tým niekto, že mal takýto výtok a všetko bolo ok ? Problémom vraj môže byť,že mám momentálne 2 gestačne vačky,jeden prázdny, v druhom je bábo. Je to vraj syndróm miznúceho dvojčatá a teda aj toto môže byť príčinou. Nedala mi ani PN. No ja sa bojím. Stretli ste sa s tým niektorá?
Zn. Prvé tehotenstvo- nič neviem ,veľa sa pýtam 😀

osky
19. mar 2018

@katrin91 nenechala ta pn?
Ja by som teda ostala iste lezat.
Mozno naozaj odchadza tenprazdny vacok ale aj tak je opatrnost na mieste.
Daj si magnezium/citrat nie oxid!!!/ a ascorutin.a ten dufik ber dalej.a snaz sa lezat s nohami polozenymi vyssie.
Drzim.päste

pininka
19. mar 2018

Na zaciatku tehu to ma vela zien, takze mozno preto ta nedala pn, pokial sa to nebude opakovat. Ja by som napriek tomu aspon zavolala svojej doktorke a opytala sa jej.

katrin91
autor
19. mar 2018

@pininka ďakujem, skúsim zavolať. Nechcem byť zbytočne uzkostlivá, ale predsa. Strach je strach.

pininka
19. mar 2018

@katrin91 ja som prve babo potratila,takze by som bola radsej uzkostliva. Ked som cakala druhe,len mi test ukazal dve ciarky a utekala som k doki, ta mi hned preventivne dala duphaston,uz sa to potom nezopakovalo, nastastie.

wewa125
19. mar 2018

Ono je to v rukach bozich samozrejme opatrnosti nie je nikdy dost zavolala by som si ale ja som krvacala asi styri krat ako pri menstruacii aj som si polezala v nemocnici co mozu urobia ale co sa ma stat sa stane klud oddych a urcite pnku by som si pytala aspon na prve tyzdne ono je to individualne ja som krvacala moc a uz mame dva roky ale v nemocnici lezali dievcata co krvacali malo alebo len spinili a neskoncilo to vzdy dobre hlavne ziadny stres ja viem to sa povie ☺☺☺☺☺ podla mna to bude krvacanie toho prazdneho vacku alw nenamahaj sa oddychuj vela ascorutin duphaston a magnezium som brala ja pri krvacani

katrin91
autor
19. mar 2018

@wewa125 ja viem , čo sa má stať,stane sa. Ale verím ,že bábo je dosť silné na to ,aby to vydržalo. A ja tiež.

katrin91
autor
19. mar 2018

@osky skúsim kúpiť ten citrat, hádam mi v lekárni poradia. Ja som ani netušila,že je medzi tým nejaký rozdiel. Až keď si to napísala,tak som to začala študovať.

wewa125
19. mar 2018

@katrin91 moc drzim.palcewww

shades3
20. mar 2018

@katrin91 ahoj, verim, ze to je preto, ze prazdny vacok odchadza a cistis sa, pricom na druhe to dufajme nebude mat vplyv.. pevne verim, ze doktorky vedia, co hovoria, ale asi by som si tiez vypytala PN a klud, lebo viac nemozes robit, len vylozit nozky, brat co ti predpisali a verit, ze babatko zabojuje. drzim velmi palceky!

katrin91
autor
20. mar 2018

@shades3 ďakujem za milé slová 😘

osky
20. mar 2018

@katrin91 vygoogli si to.magnezium ma vela podob a oxid je najtazsie vstrebatelny-cize potrebujes ho prijat ovela viac.
Tiez som to docasu nevedela ale vselico citam tak som vygooglila ☺

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre