Ahojte. Cez víkend som skončila na pohotovosti. Začala som krvácať, len trošičku,žiadne veľké krvácanie,ale prirodzene som sa vyľakala. Pre upresnenie podotýkam,že navštevujem súkromnú nemocnicu s vlastnou gyn.pohotovosťou a teda celú moju kartu si vedia pozrieť. Na pohotovosti má prezerali dve lekárky,ktoré potvrdili,že všetko je ok, bábo rastie, srdiečko bije. Podľa menzesu som 9+1 ,podľa lekárky 8+1. Predpísala mi duphaston, 3x1. Krvácať som už nekrvacala,ale stále mám výtok s prímesou krvi. Občas viac dohneda občas do červena. Keď som sa pýtala lekárky,či je potrebné ísť k mojej lekárke skôr,povedala mi ,že iba ak by som začala krvácať ako pri menštruácii,čo už sa mi zdá ale neskoro. Stretol sa s tým niekto, že mal takýto výtok a všetko bolo ok ? Problémom vraj môže byť,že mám momentálne 2 gestačne vačky,jeden prázdny, v druhom je bábo. Je to vraj syndróm miznúceho dvojčatá a teda aj toto môže byť príčinou. Nedala mi ani PN. No ja sa bojím. Stretli ste sa s tým niektorá?
Zn. Prvé tehotenstvo- nič neviem ,veľa sa pýtam 😀
Na zaciatku tehu to ma vela zien, takze mozno preto ta nedala pn, pokial sa to nebude opakovat. Ja by som napriek tomu aspon zavolala svojej doktorke a opytala sa jej.
Ono je to v rukach bozich samozrejme opatrnosti nie je nikdy dost zavolala by som si ale ja som krvacala asi styri krat ako pri menstruacii aj som si polezala v nemocnici co mozu urobia ale co sa ma stat sa stane klud oddych a urcite pnku by som si pytala aspon na prve tyzdne ono je to individualne ja som krvacala moc a uz mame dva roky ale v nemocnici lezali dievcata co krvacali malo alebo len spinili a neskoncilo to vzdy dobre hlavne ziadny stres ja viem to sa povie ☺☺☺☺☺ podla mna to bude krvacanie toho prazdneho vacku alw nenamahaj sa oddychuj vela ascorutin duphaston a magnezium som brala ja pri krvacani
@katrin91 ahoj, verim, ze to je preto, ze prazdny vacok odchadza a cistis sa, pricom na druhe to dufajme nebude mat vplyv.. pevne verim, ze doktorky vedia, co hovoria, ale asi by som si tiez vypytala PN a klud, lebo viac nemozes robit, len vylozit nozky, brat co ti predpisali a verit, ze babatko zabojuje. drzim velmi palceky!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katrin91 nenechala ta pn?
Ja by som teda ostala iste lezat.
Mozno naozaj odchadza tenprazdny vacok ale aj tak je opatrnost na mieste.
Daj si magnezium/citrat nie oxid!!!/ a ascorutin.a ten dufik ber dalej.a snaz sa lezat s nohami polozenymi vyssie.
Drzim.päste