Ahojte zienky, mam taky problem, vyzera to tak, ze som podla menstruacie na zaciatku 6 tt. Vcera gynekolog nic nevidel na ultrazvuku, no hcg mam zvysene. Mam sa ukazat o tyzden na kontrolne hcg. Lenze, ja som od vcerajsieho vysetrenia zacala krvacat jasnou krvou. Myslela som, ze mi da PN a lieky na udrzanie. Mam namahavu pracu, nechcela by som o to male prist.
Smer pohotovost
@limetka69 krvácanie jasnou krvou - to nie je moc dobré. Skús zobrať dovolenku a kľudový réžim si predpíš. Môžeš si spraviť aj test - či druhá čiarka neslabne.
Ak o tom gynekolog vie a nic nerobi, tak jednoznacne chod na pohotovost.
Dakujem za rady, pojdem na pn a kupim si ten ascorutin, ci jak sa to vola 🙂 sestricka u gynekologa mi povedala, ze hcg je len mierne zvysene, a gynekolog nic nevidel tak ja neviem ci by na mna na pohotovosti nepozerali jak na cvoka, nikto mi nepovedal, ano ste tehotna, mam prist o tyden, asi ked do vtedy potratim tak sa nic nedeje...des
Treba skočiť na pohotovosť,mozes sa vyhovoriť ze dr.tam nie je,...ale ze si tehotna...ze ti to potvrdili z krvi,...zvysene hcg a pozitivne testy su len v tehu...akurat to krvacanie treba riesiť...nasadiť kludovy rezim,ascorutin a potrebujes duphaston na udrzanie tehu...na pohotovosti ti spravia usg a ked nic neuvidia kontrolny odber krvi.tam zistia co sa deje,ci potrebujes lieky,ci potracas,...treba to urcite riesit...nmenechat sa odbit..
Tak na dnes som si vypytala dovolenku, krvacanie ako tak ustalo rozmyslala som ci mi nieco nemohol narusit vaginalnym ultrazvukom, nesli zo mna zrazeniny, skor len cerveny vodnaty vytok, budem lezat cely den ak sa to zhorsi pojdem na pohotovost.
Nie je to typicka krv, je to cira cervena voda, nie je jej vela, je len na toaletnom papieri ked sa utriem, citala som, ze po vysetreni ultrazvukom je to bezne, nechcem robit paniku.
ja som mala krvave vytoky do 5 mesiaca...stale ked sa mi to objavilo tak som utekala na pohotovost.. vzdy bolo vsetko v poriadku a ja som bola kludna...radsej ist 100x aj ked zbytocne ako raz a neskoro 😉
Tak u mna to bol mikropotrat, ktory sa vstrebal.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moze sa k tomu gynekolog tak lahostajne postavit? Mam ist na pohotovost?