Špinenie

babymajka
12. dec 2021

Caute baby
Vcera som zistila ze po skoro 2 rokoch snazenia cakame babo . Posledny tyzden mam spinenie a dnes aj slabe krvacanie ale len obcas . Na nete som citala ze je to normalne pokial to nie je silne ako menstruacia. Mozem sa vas opytat ci mate niekto s tym skusenost a ci sa mam obavat alebo je to ok. Sme strasne stastny ze sa nam to konecne podarilo . Dakujem za kazdu odpoved.

ivver
12. dec 2021

@babymajka ja keď som začala krvácať vták to nedopadlo dobre.. V kolkom ste tt.. Samozrejme že to nemusí byť rovnaky prípad. 😊

karhu
12. dec 2021

na pohotovosti povedali co?

dada0902
12. dec 2021

Ja som tiež začala prv spinit a potom aj tiecť to som bola v 13 v tedy sme o malé prišli
Zistíš asik až co ti povie doktor švagriná začala tiež krvácať ta mala mimomaternicove teraz čaká a ma miminko nízko tak vie trochu krvácať tak je aj v nemocnici držím malce nech je všetko v poriadku

helus888
12. dec 2021

@babymajka ja som spinila druhý deň som išla k lekárke a dala ma na rizikové a dostala som duphaston takže by som to nepodcenovala

babymajka
autor
7. jan 2022

@helus888 @dada0902 dakujem ale bohuzial sme o male prisli.

babymajka
autor
7. jan 2022

@karhu nic.... ze nemozu nic robit lebo som bola v 5.5 tyzdni... prisli sme o babo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre