Ahojte písala som tu dnes ráno s tými bolesťami , nakoniec zistili že mi tie bolesti spôsobuje cysta. Zatiaľ sa snažia počkať , či tie bolesti ustúpia . Ak nie chcú cystu vybrať , čo však nie je bez rizika. Neviem či sa dá , aby tie bolesti ustúpili, sú síce lepšie keď ležím , ale akonáhle posedim alebo nedajbože prejdem na wc tie hrozné bolesti sú spat. Ale sú neznesiteľne , pravý vaječník a chrbát , z toho mi tlaci aj na kríze bolest a do podbruska plus začala vystresovať do nohy. Boli ste v podobnej situácii niektora? Ako to dopadlo? Je šanca že bolesti ustúpia a donosim? Aspoň do 37tt ? Aj tak má čaká sekcia a to tretia. Mám obavy o babo , ale zároveň mám obavy že má pustia domov a doma s tými bolesťami neprežijem . Je to fakt masaker
@anjelicek26 nooo skúsim veru , ďakujem za odpoved
Zalezi co to je za typ cysty, Ja by som s tym nieco dala spravit. Toto vedia spravit, dost som o tom citala po tom ako mi gyn povedal, ze podla neho vidi dalsiu. Nastastie onkogyn to vyvratil na sono. Mala som stastie. Inak by ma okolo 15-26 tt cakala operacia. Cize ide to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala som veľkú cystu v tehu pri prvom synovi, ale neuvažovali ju vybrat - ale napichnut zvonka nejakou ihlou odsat tekutinu a zmenšiť ju do pôrodu a vybrat potom. Nakoniec praskla ale sama áno bolesti radšej nekomentujem. Skus sa opýtať ešte na tuto možnosť.