Zeny prosim mala ste to tak niektora? Ja odkedy som otehotnela same mykozy, mensie zapaly v posve..kazdy druhy den ma tam pali alebo kolo posvoveho vchodu..gynekologicka mi dala nejake capiky pre tehotne ale moc mi to nepomaha..zaujimave je ze vysledky prisli negativne..pomaly si mysli ze si to uz vymyslam..ja neviem ako co mam robit..dost sa o babo bojim 😔
Epigen intímny gél a epigen sprej.. Môžu sa aj v tehotenstve.. Je to síce drahšie ale mne pomohlo
@simcika ona nevie o tom ze mi nezaberaju...ked jej to poviem tak mi povie ze ale z vysledkov tam nic nevidi..ze nema mi co ine dat..ze ja to tam ma chronicke 🥴🥴 vzdy ked som tam s tym istym bola tak nic poriadne mi nedala..lenze ja mam podozrenie ze ked mi berie ster cez tie capiky co mam v posve tak sa im to tam potom vo vysledkoch neukaze..alebo co..tak co ma to tam stale pali..citim akoby sa mi tam stale daco premnozovalo..som zuufala
@mattkapd a tiez si to takto mala?
Mne v tehu zabrali len borax glycerol čipky, mala som rovnake problémy pri oboch tehu
@nikpa a kde ich prosim ta kupim?
Mycomax 150
Sú to zarabane čipky, normálne v lekárni len uz si nepamätám či sú na predpis alebo nie
@nikpa aha tak sa skusim opytat v lekarni
Rada Vám poradím pri výbere klude napíše ip Eva
Skus lactofeel a vyplach cloginom
@miskamicha ani toto som este neskusala 🤔
Mne dal gyn pri candide clogin..a lactofeel uz som si naordinovala sama 🙂 naaledne gynolact 1-2x tyzdenne
@miskamicha a su tie vyplachy bezpecne?
V prvom trimestri je to ok,ak tak zavolaj svojmu dr nepokazis tym nic.. mbe to dal gyn v 24tt tušim. Nezavadzaj aplikator prilis hlboko 🙂
Ahoj, tie z mávam palenie v pošve od 5 týždňa....neustále som bola u gynekologa, robil mi veľakrát vytery a vždy dobre výsledky...Mne sa asi hormóny zblaznili😁😉 na začiatku mi dával Gynazol po 14 tyzdni sme nabehli na Macmiror, teraz som v 31 tyzdni a opäť palenie a zase si vkladám tabletky Macmiror do pošvy. Napríklad 2 dní ma pali a potom aj týždeň nič....takto sa to zatiaľ celé tehotenstvo opakuje....podotýkam pred tehotenstvom som nikdy nemala mykozy ani žiadne palenie zo spodu....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A keď si jej povedala,že ti nezaberá, nedala ti niečo iné?