Ahojte viem,ze tu je toho vela ale mozno ma podporite 😢bola som dnes na pohotovosti lebo som mala spinenie hnede , nie jasna krv nie krce.. stale ma bolia prsia aj citim ze sa nieco v podbrusku deje taky tlak.. ale gest. Vak je prazdny.. v stredu mam ist na kontrolu k svojmu dok.. myslite,ze je tam este sanca? 😔😔😔
@emmmabb pokiaľ špiniš a vo vaku nič tak je mi ľúto ale nič dobré 😞
Ja som bola v 12 keď som mala hnedé špinenie a dopadlo to tak ako dopadlo .
@nika11103 nie ja som bola asi 11.jula ale vtedy videl len vak a potvrdil tehotenstvo, ale vravel cokolvek sa mi nebu zdat mam ist na pohotovost. Tak som kvoli tomu hnedemu spineniu isla, nevidel tam dnes dok. Miom nic a vlastne nic len vak.. ja som jedine videla ze je vacsi oproti minulu 🤷🏼♀️
Vieš čo ešte nehadz flintu do žita určite , strašne zavisi aj na ultrazvuku kvalite , ja som raz bola na pohotovosti a tam dr len “tipovala” bol strašne nekvalitný vypinal sa jej . A hnedé spinenie ešte nemusi nič znamenať , viem že to bude ťažké ale do tej stredy vydrž , moc moc moc ti držím palce aby v stredu srdiečko bilo na utz ako zvon 😘
Mala som to podobne a doma už 3,5 ročný zlobor! Ešte nezúfaj naozaj! ❤️
Nuž ja ti neviem,ale v 9tt prázdny vak+špinenie. Zrejme treba skôr rátať s tým horším koncom. Veľa šťastia
Prazdny vak je tak do 6 tt potom už by malo byt vidno babetku..mne ho videl v 7+6tt aprili ale nebilo srdiečko 😢 ešte som vyčkavala ci sa to neobjavy ale o mi tiež začalo špinenie a šla som na kyretaž z dietata tam bola len gulka sa to nevyvijalo doktor už vravel na tej prvej kontrole ze ak chcem môžem ísť hneď na čistenie už tomu šancu nedaval aj mal bohužiaľ pravdu😟 cele obdobie do som čakala na prvu ms po kyrete som mala depresie zo strati bábätká teraz je to už lepšie cas pomaha na tu bolesť nikomu som sa nezdoverila len muž a svokra vedeli teraz skúšame znova uvidíme ci nam este boh zošle anielika 😞je to ťažké
@arexka ahoj, tak nakoniec to aj u mna tak dopadlo idem na kyretaz.. nic tam nebolo ani po kontrole 😔ja ale nesttacam nadej a verim ze o cca 2 mesiace sa to podari ❤️ ja si vravim,ze vsetko sa deje pre nieco. Vela som citala a osobne pocula,ze po kyrete sa podarilo na prvu a maju dzrave dieta a nie jedno.. drzim palce aby aj u teba vsetko dobre dopadlo 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoooj a teda ty si išla zámerne s tým že si tehotná , vedela si o tom hej ? Ešte si nebola u svojho gyn ?