Som v 8. týždni a vytiekla zo mňa čistá voda

mariamisko
10. mar 2023

Prosim som v 8tt a dnes som pocitila ze nieco zo mna vytieklo...isla som na wc a cira voda cca 10 kvapiek...moc to nebol zapach po moci to nemalo...

gabriela2952
10. mar 2023

@mariamisko pravdepodobne výtok, v tehotenstve ho býva viac

mariamisko
autor
10. mar 2023

@gabriela2952 vytok mam tak 2x denne je hustejsi bielo zlty no teraz to bola uplne ze voda tekute ako z vodovodu

lasona
10. mar 2023

Ja som mala výtok ako vodu. Úplne ciru.

gabriela2952
10. mar 2023

@mariamisko áno ja tak isto hustejsi, ktorý sa strieda s takým vodnatým. V decembri som s tým bola na pohotovosti lebo som sa tiež zľakla. Ten výtok mávam doteraz.
Ale ak máte strach, treba kúpiť po pôrodné vložky a keď budu mokré dat ísť skontrolovať do pôrodnice. Aj keď najpravdepodobnejšie je ze je to ten výtok 🙂

mariamisko
autor
10. mar 2023

@lasona tak zaciatkom tehotenstva?? Tekutina ako voda z kohutika?? Ja uzivam dufastom a Ascorutin...mam hematomi a krvacala som

mariamisko
autor
10. mar 2023

@gabriela2952 vo stvrtok mam kontrolu dufam ze sa to uz nebude opakovat

gabriela2952
10. mar 2023

@mariamisko spomeňte to dr. Pripadne vám vezme ster, drzkajte sa 😊🍀

rokina13
10. mar 2023

@mariamisko úplne najbežnejší výtok v tehotenstve je ako voda. Býva ho viac lebo telo sa tak čistí a chráni tehotenstvo pred prípadnou infekciou. Mozes byt absolutne kludna podla mna.

aliaray1
10. mar 2023

@mariamisko vedela si to zadrzat zvieracmi? Lebo plodovu nedokazes zadrzat. Poradila by som sa s gyndosom, poprosila ho o temesvaryho roztok do skumavky a poliala tym tamponik (odlicovaci), ktory by som nosila v spodnom pradle.

ailiba
10. mar 2023

@mariamisko ja som mala to iste, cele tehu a v tretom trimestri najviac. Presne, ako cista voda. Mne to normalne stekalo rano po stehnach az na zem. Ale nic to nebolo... Vraj to niektore zeny mavaju. Prve tehu som z toho boka v strese a druhe som to uz neriešila. Inak ziadne problemy, nic to nebolo.... Porodila som v termine.
U teba to este nemoze byt ani plodova voda... To bzde asi to, co u mna, nieco ako vytok..

mmt11
10. mar 2023

Ja som v tehotenstve mala tiež taký, sem tam som si pripadala ako docikana, hlavne ráno 😀 Aj v neskoršom štádiu tehotenstva to pokračovalo. Myslela som potom že plodová voda tak som nabehla doktorke a všetko fajn. Len výtok to bol

mariamisko
autor
10. mar 2023

Dakujem krasne za odpovede ukludnili ste ma

lasona
12. mar 2023

@mariamisko áno voda ako z kohútika, úplne čisté, som sa smiala že toľko vloziek som nemenila ešte nikdy ako som tehotna..začalo mi to okolo 5 mesiaca, doktorka povedala ze je to ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre