Som v 8. týždni a mám pocit prázdneho brucha

19. apr 2024

Som v 8 tt, a posledne dni som sa začala cítiť netehotna... tehotenské priznaky mam , doteraz ma pobolievalo aj podbrusko ale par dni už nič mam pocit prázdneho brucha.... čím to môže byť? Mali ste niekdy pocit ze niečo nieje ok a aj to tak bolo?

123369
19. apr 2024

Nie, vždy som sa bála či sa niečo nemôže 💩ale tak to už si namýšľame. Podľa mňa pokiaľ nekrvacas alebo nemáš výrazne bolesti je všetko v poriadku. Dokonca ani to vymenované nemusí hneď znamenať niečo zlé.

rezanka73
19. apr 2024

Ak cítiš že máš prázdne brucho tak sa najedz

minenkak
20. apr 2024

Však ôsmi týždeň,čo tam chceš cítiť

andrejkap123
20. apr 2024

Ja som sa tehotna necitila kym ma nekoplo 😀

mogaa
20. apr 2024

a ako tehotne sa chceš inak cítiť? je to ešte plod, ktorý má veľkosť fazuľky a tú si isto necítila ani predtým ako plné brucho🙂

mariac91
20. apr 2024

Ja by som si z toho srandu nerobila, niektoré komentáre nie sú ok. Nejdem tá strašiť ja som takto nedávno prekonala zamlknuty potrat :/ proste som sa zrazu začala cítiť neotehotna , ten istý pocit prázdna v bruchu som mala . Postupne mi vlastne prestalo byt až tak zle a prestala som byt až tak unavená . Prsia mi tiež ako keby zmakli. Proste vnútorný pocit som mala taký divný neotehotny. Napísala som to gyndoške zavolala má na sono kde sa potvrdilo MA :( . Ak máš pochybnosti nič nedáš za to ak zájdeš na sono.

marcela199
20. apr 2024

Ahoj, ja som mala zamlcany potrat a cely cas som sa citila uplne tehotne, mala som nevolnosti naliate prsia atd…. No aj tak som potratila. Teraz som 20tt a do vcerajška som takmer ani nevedela ze som tehotna a mala som tiez pocit “prazdneho brucha” respektive ten pocit stale mam keďze sem tam len citim ako keby sa nieco vo mne pohlo ale kopkanie este necitim, no dnes rano som vstala a manžel sa zacal smiat ze ci spal mesiac že mam brucho😀 tak som utekala k zrkadlu a vazne z vecera do rana mi vykuklo bruško😃 takže by som nestresovala ako ma byt tak bude. No ked maš byť nervozna a bať sa tak by som zasla v pondelok na sono k dr. Pre istotu a tvoje ukludnenie

lsz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre