Som v 8. týždni a je mi zle

16. mar 2024

Som asi v cca 8 tt a je mi strasne zle. V 1.tehotenstve som sa takto necitila. Pri lekarke som este nebola. zacinam mat strach ci su tieto moje stavy normalne. nekrvacam ale teda je mi fakt hrozne. vsak je to normalne?

colsami
16. mar 2024

Kazde tehotenstvo je ine.

martyzpp
17. mar 2024

Myslím, že normálne. Mne bolo pri oboch tehotenstvách zle od 7.-8.tt až do nejakého 16.tt. Veľa som grgala a naťahovalo ma, ale negrcala som. Za to moja kamarátka grcala nonstop niekoľko týždňov.

domka222
17. mar 2024

Myslíš zle od žalúdka? Ja som bola každý deň ako po riadnej opici. Mala som celodenné nevoľnosti aj s vracaním.

dadka1997
17. mar 2024

Ano, mne bolo zle od 7tt tyzden som prelezala doma v posteli.. popros lekara, aby ti predpisal lieky, mne zabrala xonvea

zuza265
17. mar 2024

Prave to by ta skor malo “ukludnovat” v zmysle, ze hcg rastie a preto ti je zle🙂 kazde tehotenstvo je ine. Teraz su uz lieky od jesene minuleho roku a moze ti ich gyn na nevolnosti predpisat

michaela789
17. mar 2024

Druhé tehotenstvo som pregrcala až do siedmeho mesiaca. Každý deň niekoľkokrát, aj v noci. Nonstop žalúdok na vode ako keď sa liečiš z opice.

sofia1979
17. mar 2024

Je aj mne bolo a ešte ako vraví sa, že dobré tehu je aj tým že býva zle, len vydržať, držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre