Som v 8. mesiaci a dnes mi je na odpadnutie

8. nov 2022

Celé tehotenstvo som mala úplne bezproblémové, dnes mi z ničoho nič prišlo na odpadnutie, začalo ma napínať a na zvracanie. Nemohlo sa niečo stať dieťatku? Ako keby som prestavala dýchať :( strašne som sa zľakla

ivangeline
8. nov 2022

Gynekolog/pohotovost!

deti95060810
8. nov 2022

odmerať tlak... ak ti neprejde, alebo k lekárovi - ak zájdeš, alebo si zavolaj záchranku...

autor
8. nov 2022

Pohyby cítim, mám ísť aj tak k lekárovi?

kikulienkadd
8. nov 2022

Ahoj, cítiš pohyby bábätka? Mne lekár povedal, že ak sa mi niečo nezdá, radšej prísť 5×zbytočne ako 1×neskoro. Skús sa upokojiť, napiť, najesť, ľahni si s nohami vyššie ako hlava, daj si magnézium a uvidíš. Minimálne za telefonát lekárovi by to stálo. Na druhej strane-ja som mala vždy 1.trimester o zvracani, chudnutí, raz som skončila na infúziach a dali ma v nemocnici dokopy. Nevoľnosti prešli cca v 20.tt. Pri poslednom tehotenstve sa mi vrátili po 36.tt! Nebolo mi stále zle,len som občas zvracala. Ale okrem toho som fungovala normálne a cítila som sa dobre. Držím ti palce, nech je všetko v poriadku 🙏🍀

autor
8. nov 2022

@kikulienkadd áno, cítim

jjanulienka
8. nov 2022

Nelezala si na chrbte? Babatko ti môže pritlačiť na nejakú tepnu a môže ti byt na odpadnutie

romikk22
8. nov 2022

Ahoj ja som počas tehotenstva odpadla 3x ..mne sa náhle znížil tlak tak to bolo pre to. Neskúšala si si zmerať?

autor
8. nov 2022

@jjanulienka nie, robila som si doma veci a naraz mi tak prišlo,

@romikk22 Nemám tlakomer 😡 idem si hneď kúpiť, som na ceste v lekárovi

romikk22
8. nov 2022

Áno kúp si určite a budeš aspoň vedieť ci je to tým... ja som to mala bežné bud som teda naozaj odpadla na par sekúnd alebo mi bolo na odpadnutie . Ak ti príde zle hneď si cupni hlavne na zem aby si nespadla náhodou a vyčkať v takej polohe alebo sa doplazit pomaly na gauč alebo tak ..mne to pomáhalo. Ja som vtedy kúsok musela znížiť davku magnézia lebo ten tiež znižuje tlak tak sa skus poradiť s doktorom ;) držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre