Som v 7tt a je mi tak zle ze sa nemôžem hýbať

malicka_mysicka
9. aug 2020

Ahojte, som tehotna, asi 7tt, a je mi tak zle, ze sa nevladzem hybat. Rano sa zobudim o 5 ked sa syn zacne mrvit a uvedomim si ako mi je zase zle a jedine po com tuzim je aby tento den uz skoncil. Od 5 rano som nespravila nic, zjedla som loksu, lebo ked nic nezjem tak ma z hladu natahuje, potom sa najem a je mi stale strasne zle ale teda uz ma nenatahuje 🙂 s prvym som mala nevolnosti ale len take mierne dala som si vineu odgrglo sa mi a mohla som fungovat. S tymto nemam skusenosti. Tie, co ste mali taketo nevolnosti, je nieco co vam pomohlo? Zvladam to velmi tazko, zajtra zaciname prerabku, budem na maleho sama, bojim sa ako to zvladnem.

sonnenshein
9. aug 2020

Mala som pri starsej dcere a zial pomohlo az uplynutie 12tt 😔

qetka
9. aug 2020

@malicka_mysicka poznam... a v 5tom mesiaci stale rovnako 🙂 doma bordel ako v tanku, prinutim sa dat malemu jest, dat ho na zachod a lezim pri nom ked sa hra... no peklo
jedlo nemozem ani vidiet, dviha sa mi zo vsetkeho zaludok. inak loksa mi minule padla fajn a este mam chut na cinu, ale je ke vsetko, inac tak suchy chlieb, rozok a trpim 🤷‍♀️

evuska135
9. aug 2020

To som mala ja teraz pri malej, keby niesom u nasich ze mi mamina nepomoze tak neviem ako to dam 🙈🙈 bolo to hrozne, 3 dni 24h nevolnosti a potom az do 15tt zacali o 13tej a skoncili vecer o 20tej 🤦‍♀️

sonnenshein
9. aug 2020

Napadlo mi, ze pomahalo do stavy z citrona rozmiesat trosku hroznoveho cukru a pomalicky olizovat do toho namocenu lyzicku..

malicka_mysicka
autor
9. aug 2020

@evuska135 asi aj ja pojdem k mamine, inu moznost nevidim, a teda bolo by super keby to bolo len poobede i ked aj tak je to hrozne 😅 ale zvladneme vsetko, hlavne nech je babatko zdrave ❤

malicka_mysicka
autor
9. aug 2020

@sonnenshein dakujem vyskusam 🙂

evuska135
9. aug 2020

@malicka_mysicka ja som mala pri malom iba rano a kokos to bolo lazo plazo oproti tomu co bolo teraz pri druhom 🙂 ale tak my zeny sme silne 👍💪💪 inak neskor ked som mohla nieco dat do ust tak mi pomohol grep, tabletky nepomohli ziadne na zmiernenie🙈

saxana000
9. aug 2020

Zazvotove lizatka alebo cukriky z lekarne.pripadne v najhorsom pripade Emesin na tehotenske nevolnosti..stale mat po.ruke nejaku piskotu na lacno ti bude este horsie

martinoocka
9. aug 2020

Mala som tiez pri druhej....snazila som sa jest dietne, ziadne nafukujuce veciz ziadne mlieko, ale aj tak mi bolo hrozne , pomohlo to len trochu...preslo to po 16tt

weronka31
9. aug 2020

@malicka_mysicka presne viem ako sa citis. Mala som to podobne a nevedela som normalne fungovat. Mne na chvilku pomahali zazvorove caje, zazvorove tabletky (ale toho sa nesmie vela). Dufam ze ma nikto neukamenuje, ale najviac mi pomohlo napit sa zo studenej coca-coly :D Inak take vobec nepijem, ani mimo tehotenstva, ale ta ulava na zaludku bola bozska

sasha07
9. aug 2020

@malicka_mysicka ja som na tom podobne, Viac-menej nepomáha nic, neustála únava a zle od žalúdka, ale neboj ono to poľaví po cca 12 týždni ..😉

andreatytler
10. aug 2020

@malicka_mysicka Ja som to nemala take zle, iba rano v aute ked sme sli s muzom do prace.
Doktor radil hned rano zjest susienky aste kym si v posteli a pomahalo to, potom som ich jedla aj v aute a kedykolvek mi prislo zle.
Tiez so citala ze tehotenska nevolnost je sposobena dehydrataciou. Je treba pit vela, vela vody ale viem ze to je tazke, lebo mne bolo z vody dost zle. Len som to pila po duskoch. Ulavilo sa mi az v 3 trimestri ☹

nini1010
10. aug 2020

Su cipky od nevolnosti a zvracania Torecan,dava sa ked je velmi zle.A potom su v lekarni aj lizatka proti nevolnosti tak sa pospytuj.

lukavanju
10. aug 2020

@malicka_mysicka mne nepomohlo nič, do konca 3. mesiaca som v kuse vracala, neskutočné nevoľnosti, nemohla som nič ani cítiť a potom zo dňa na deň nič 😉 tak držím prsty nech to rýchlo prejde aby ste si mohla užívať tehu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre