Ahojte som v 7tt tehotenstva a mám zvýšenú zrážanlivost krvi lekár to zistil v minulosti keď som brala antikoncepciu a tvorila sa mi zrazenina v nohe a teraz teda ide o to že lekár to nijako nerieši hlavne že pred otehotnením mi povedal že ma hneď pošle na hematologiu a teraz už to neplatilo len povedal ak prídem o 4 tyzdne nasadí mi nejaké injekcie. Prosím vás stretla sa niektorá s takýmto prípadom staci ked tie injekcie si budem pichať až od druheho trimestra?
Ďakujem za info je to moje prvé tehotenstvo tak som z toho zmätená
aj ja som si pichala až do skončenia šestonedelia každý deň fraxiparin. Je to v pohode. Keď už sa nedalo do brucha, tak potom do ramena.
Ahoj, ja som pichala od pozitívneho testu až po skončení šestonedelia. A dieťatko sa udržalo🙏🥰 predtým 2krát potrat, pri prvom mi nenasadili injekcie a pri druhom mi nasadili neskoro. Takže už by si mala dávno brať liečbu. Mne to tak vysvetlili na hematologii, že stačí mikro zrazenie a plodu nejde čo potrebuje odumrie, v tehotenstve maš niekoľko nasobne prekrvenie ako bežne. Nechcem ťa stašiť, ale riešila by som to hneď a nedala sa odbiť. Držím palce🙏🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som pichala hned od potvrdenia tehotenstva 5tt fraxiparine 0,3..., dve tehotenstva pred tym som nepichala nic, a zial dva potraty jeden v 7tt druhy v 8tt
trvala by som na pichani injekcii hned, lebo moze byt neskoro
prave v tych zaciatkoch je to dolezite ked sa vytvaraju cievky a su velmi male mozu sa lahko "upchat" ja som k injekciam brala este aj anopyrin
Ale uz som sa stretla s nazorom ze dr.nechcu davat injekcie len tak...ja keby som nemala predtym tie dva potraty nik mi ich neda (trombozu som vsak nikdy nemala)
Ale ty ked si mala trombozu by si si ich urcite podla mna mala pichat