Som v 7. týždni a už tretí týždeň som nachladnutá

aneta129
12. okt 2020

Čaute milé už mamičky, chcem sa spýtať čo vám pomáhalo pri nachladnutí , mne začal 7 tt, viem ze také obdobie vírusov a bacilov a ja som stále chorá... ešte som nevedela, že som tehotná ale už som mala nádchu, upchaty nos, farebný soplík, no to som bola 4 tyzden, lebo test ukazoval iba jednu čiarku, tak som si robila čajíky, vzala som asi za 4 dní cca 8 paralelny, keďže ma bolela hlava, svaly, kríze a samozrejme aj hrdlo tak aj doritricin cca 8 kúsky no aj asi 5x som si dala kvapky do nosa... No prešlo mi to na par dní ale hrdlo a sem tam pri kašli hlien mám už 3.týždeň, a dnes ráno sa zobudím a zas chorá, upchaty nos, hlava ma boli... Joj... byť chorá viac ako 3 týždne je v poriadku? a bojím sa o seba aj o bábätko najmä, od kedy mi vyšiel test 2 čiarky tak som nezjedla nijakú tabletku... Ani nič... Dám si dnes urobiť crp, ale tak keď nemám teplotu isto nemám zápal v tele... Tu zvýšenú teplotu mám väčšinou, keď príde na mňa zimnica sem tam večer alebo keď sa ráno zobudím... Prosím vás, ešte raz je tu niekto, kto je čerstvá mamička a bola v prvých týždňoch tehotná v jeseni a takto chorá ako ja?

iritka
12. okt 2020

ja som vo 4 mesiaci a tiez som si uz odkrutila nadchu, lebo dcerka nastupila do skolky tak kazdu chvilu nieco prinesie. ja som len inhalovala a cajikovala, nemala som teplotu ani farebne sople. ak su uz farebne mozno bude treba antibiotika, treba aby tvoj stav zhodnotil lekar ak to trva uz tak dlho.

jenny_m
12. okt 2020

Este otazka, ci nemate nahodou Covid..

aneta129
autor
12. okt 2020

@jenny_m covid nemám, robím v nemocnici, testujú nás každý týždeň, protilátky som mala takže, musela som ho mat, keď som robila v zahraničí ešte... V januári som mala všetky príznaky...

mizu89
12. okt 2020

@aneta129 ja som takto bola chorá od januára až do asi mája v kuse.kupula som si to čo môžu tehotné.cize moc toho není na výber.stopkasel sirup,pastilky medical od weisa,asi hedelix,a stodal.od kašľa ti nič iné neponúknu.na sopliky morská voda.to je všetko.furt sa to so mnou ťahalo.isla som s tým aj ku dr. urobil mi testy ale nič nezistil.potom keď sa oteplilo tak to prešlo.no teraz sa to zase ťahá so mnou.taha mi na nohy čo nám papuče a dvojo ponožiek a v noci stále kašeľ čo mi zatecu hlieny.v tehotenstve a pri dojčení nemáš nič na výber s tymy liekami.☹️

maca283
12. okt 2020

ja odporucam nie len vam tehotnym ale aj pre deti zadovaziť si sprej eukasol Je super na uvolnenie dychania mozu aj tehotne brani sirit bacilom Pouzivam uz roky Je to velky pomocnik v rodine

weggie
12. okt 2020

A vitamin c kolko si davas ? Hladina vitaminu d je aka ? Strava aka ?

karolinka1991
7. okt 2022

@aneta129 Ahoj, prosim Ta, ako to vtedy dopadlo? Boli ste s babatkom v poriadki?

aneta129
autor
7. okt 2022

@karolinka1991 všetko ok... Chorá som bola asi 2m 😄 ked nie nádcha, tak priedušky, ked nie priedusky tak korona, ked nie korona tak jacmen na oku.... Proste vsetko možné ma chytilo za prvé 2 mesiace

karolinka1991
7. okt 2022

@aneta129 super, tesim sa s vami!!!

karolinka1991
7. okt 2022

@aneta129 a tie sople boli stale zelene?

aneta129
autor
7. okt 2022

@karolinka1991 vselijake... Aj zelené, aj žlté.... A keby ste videli to oko cele hnisave... A k tomu este aj zápal v uchu som mala.... Proste vsetko sa na mna nalepilo naraz... A plus som robila na corona oddelení v skafandre spotena 12h asi 7 služby som mala na covide.... A uz ked som nemohla dýchať pod respiratorom a maskou, tak som povedala, ze som tehu a isla som ine oddelnie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre