Som 6+4 a od včerajška akokeby necítim príznaky,vždy ráno keď som sa hneď nenajedia mi bolo zle, prsia ma bolia už iba na dotyk keď si ich stoacim ale predtým ma boleli aj keď som chodila, ani dnes nepociťujem nejaké kŕče (zvykla som mať raz za čas také kŕče ako pri MS) mohli by ísť prosím o potrat? Je to moje prvé babo a veľmi sa nojim aj keď viem že ten stres moc nepomáha :( 30.5 idem na hematologiu kde sestrička hovorila že mi niečo nasadi(mám laidensku mutáciu-heterozygoz) veľmi sa bojím he to mohlo byt aj kvôli tomu že tam idem au tak neskoro:( ku gyn sa chystam 3.6,zatiaľ nespinim ani nekrvacam, potrat začína vždy spinenim alebo sa môže stat že budem ani špiniť ani krvácať? Ďakujem za rady😭
Ja som mala priznaky tehotenstva ako sa im chcelo, niekedy aj par dni mi nič nebolo ale ze vôbec nič a potom to kus prišlo... na kontrolách bolo všetko okej, vždy je to veľký otáznik ako to dopadne počas 1. Trimestra, skus sa tak nesledovat a dôverovať, aj tak to už viac neovplyvnis a každý týždeň chodiť na usg tiež nie je cesta... samozrejme ti veľmi držím palce , sama som si prešla potratom...nemusi vždy začínať spinenim ani krvácaním, ale to zatiaľ nerieš, ver ze je všetko okej ☆
Ja som bola takto isto na tom a mam zdravú dcéru. Naposledy som mala stále všetky príznaky a bol z toho MA. Ešte v deň kyretu mi bolo zle . A dlho trvalo než príznaky odzneli. Veľmi ti držím palce, nech všetko dobre dopadne
@marhulka13 presne aj ja tak ešte v deň ako som bola u lekára a dozvedela som sa ze srdiečko nebije a plod zaostáva som objíma la záchod u misu a dokonca ešte aj par dni po tomto zistení... Až keď sa spustilo krvacanie tak príznaky ustáli....
@marhulka13 takže to je fakt asi individuálne 🤦🏻♀️tak nič už len čakať jo,ďakujem krásne 😏☺️
Pokial mas potvrdeneho Leidena, preco sa caka a nasadenim fraxyparinu? U mna to aposobilo 2x MA, potom som mala nakazane od hemato, ze akonahle //, okamzite pichat. A oplatilo sa.
Potrat môžem prebehnúť a ani o tom nemusíš vediet, nemusíš vôbec krvácať.
V každom prípade, ja som príznaky tiež nemala žiadne a hrozne som z toho stresovala. Potom neskôr v 4 mesiaci som asi dva krát vracala, ale to skôr z jedla než z tehotenstva. Vôbec sa neobavaj, buď rada, že ti nič nieje 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Máš pravdu stres nepomáha.... Žiaľ v tomto. Štádiu to. Moc neovplyvní a je to na prírode... Ci je embryo dosť silné a bude sa vyvíjať alebo nie.. Príznaky neznamenajú vždy prosperujece tehotenstvo..... Takisto žiadne príznaky neznámenaju ze je niečo v neporiadku.
Skus sa ukludnit aj keď je to ťažké a oddychuj. Držím palce nech všetko dobre dopadne
Kľudne zájdu aj na gynekologické pohotovosť ak máš pochybnosti