Ahojte, od začiatku tehu som týždeň špinila potom som krvacala 4 dni a od vtedy opäť špinenie už týždeň a pol. Mali ste aj vy také dlhé špinenie pri hematome? Teraz som 6tt +5. Už som z toho taká nervózna. Zajtra mám kontrolu dúfam že bude všetko v poriadku. V kuse som z toho špinenia v strese. Je to už moje tretie tehotenstvo no predchádzajúce 2 boli mimomaternicové. Veľmi bábo chceme.
Mala som hematom, spinenie, krvacanie, ked som krvacala, hned som volala sanitku, muz nebol doma, sup nemocnica. Tam ma prijali a automaticky uz ze zacinajuci potrat, taka hnusna lekarka tam bola. Dva tyzdne si ma tam nechali ale cele tehotenstvo rizikove. Ale vsetko dobre dopadlo dnes ma dcera takmer 10 rokov🙂
Je to individuálne. Ja napríklad som hematóm mala od začiatku a žiadne krvácanie ani spinenie som nemala. Každopádne je lepšie ked hematóm vyjde cez to spinenie.
@veronikaa006 ahoj, ja som spinila a neskor mala aj hematom. Spinila som od cca 6-7tt a odvtedy som aj brala duphaston a ascorutin velke davky. V podstate to trvalo do 17tt nejak, to som bola na amniocenteze a uz som bola v stadiu vysadzania liekov. Drzim palce, ono je to stresujuce velmi a narocne ale skus byt v klude, moc sa nenamahat a treba len verit a vydrzat. Ja som neskor porodila v 28tt predcasniatko ale to so spinenim nemalo nic spolocne. Ono je to tak ze co sa ma stat sa stane.
@vaneska takže si špinila poriadne dlho. Aj ja beriem progestenalle, ascorutin a ešte aj cyclonamine proti krvácaniu. Som na pn takže oddychujem. Dúfam že všetko dobre dopadne .
@roztlieskavacka prečo je lepšie keď výjde cez špinenie? Nebolo by lepšie keby sa vstrebal?
@veronikaa006 Ahoj, tak čítam že sa Vam podarilo? ;)Držím palce nech to nieje nič zle
@luci_ba áno podarilo 🙂 držím palce aby si sa aj ty čoskoro dočkala ❤️
@veronikaa006 ja som mala a uzivala som Progestanelle na vkladanie az do 16tt a kludovy rezim, hematom sa casom vstrebal
@1katyka1 ako dlho trvalo kým sa vstrebal? Takže si nemala špinenie vôbec?
@veronikaa006 ja som mala spinenie iba 1den ,resp.to bolo take silnejsie spinenie, isla som na pohotovost a predpisali mi tie tabletky na vkladanie a potom uz nic nebolo. Na dalsej kontrole nna utz uz doktorka vravela ze hematom sa zmensil alebo vstrebal uz nviem presne ale uz ho tam nemam
Opäť som v nemocnici, začala som krvácať a mám nový hematom.
@veronikaa006 ja som krvacala silno,ako pri menzese,prijali ma v 5+3 po dvoch potratoch.V nemocnici som bola do 10 tyzdna,potom som este chvilu spinila a dcerka mala v novembri 10 rokov.Drzim palce
@simisi ďakujem. Ja som tiež silno krvacala v 5tt v nemocnici som bola 4dni a teraz v 9tt som zase začala krvácať. Také to sú stresy ☹️
@veronikaa006 och práve som dnes na teba myslela ako sa máš😔 čo povedali lekári?
@luci_ba nejaký nový hematom sa mi urobil. Dávajú mi lieky proti krvácaniu ale stále špinim čerstvou krvou.
@veronikaa006 nech je čím skôr lepsie, daj vedieť 😇
@luci_ba no teraz mi povedali že v pondelok urobia usg. Ale do pondelka ďaleko a chcem vedieť či je bábo ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronikaa006 ja som tiež špinila zajtra idem na kontrolu neviem či mám hematon alebo nemám 🤷🏻♀️ Ale držím palce aby to dobre dopadlo a v novembri aby ste sa tešili z bábätka 👶🏻