Ahojte … Všetko si kontrolujem čo môžem a čo nie počas tehotenstva . Posledné 3 dni ma začalo bolieť hrdlo, tak som si dala strepsils intensive a strepsils med a citrón…. Ani v sne by ma nenapadlo, že takéto “cukríky “ sú v tehotenstve zakázané . Za 3 dni som cmúľala cca 15 cukríkov. Teraz čítam na nete, že je to zakázané . Veľmi sa bojím či som dieťaťu neublížila , čo mám robiť ? Mám ist na pohotovosť ? Necítim žiadne divne správanie zo strany bábätka v brušku . Ďakujem za rady
nie nemas ist na pohotovost a nie nic sa nestalo
jasne chapem, kazda sme viac ci menej stresovali 🙂 kazdopadne si uz v 7. mesiaci, ono nebezpecnejsie to vacsinou je do 12. tyzdna, ono je to pomaly aj pri vitamine C, ze sa nema, lebo sa netestoval na tehotnych zenach, jasne su lieky a lieky tym to nezlahcujem ale zrovna Strepsils si myslim, ze by malo byt vsetko v poriadku, nabuduce budes vediet a uz si nedas (teda radsej nech uz nie je nabuduce a nie si chora)
@katka3212
iba to spomen ked najblizsie pojdes gynekologovi, zase strepsils niesu bonpari s vit. C,
ale urcite by sa ti nemalo nic stat
Áno neodporúčajú sa tehotným ženám
@bilberryday Ano, ale ja som brala aj ten Intensive a ten sa nemá užívať v |||. trimestri . Poradňu mám až o 3 týždne , tak dúfam že bude všetko ok
@bilberryday hej 😀 zbytočne stresujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nestresuj. Nič sa určite nestane.