Som 6 tt od vkladu a odvtedy mam stale dole problemy..krv pozitivna a beriem lieky z car..nic vsak do posvy ale ustne, alebo si picham..ale stale bud mykoza alebo bakterie sa mi premnozuju..citim to..uz som mala aj od doktorky cipky..nie dom si ista ci pomahaju..mam pocit ze stale tam cosi vkladam kvoli problemom..aj ked sa to moze vraj tehotenstve, nebavi ma to..vobec si to neviem uzit a bojim sa o babo ci to da do prveho sona ked si tam furt musim daco vkladat 🙈🙈 uz neviem co s tym..vysledky z gyndy este nemam, sladke nejem..mala to niektora tak ze aj napriek tymto problemom babu sa nic nestalo a vsetko bolo ok??
@kri_stin no mna tam furt daco pali aj okolo posvoveho vchodu..mam na to cipky od lekarky ze su bezpecne len ja mam pocit ze sa to moc nezlepsuje a stale si musim vkladat a potierat okolie posvy 🙈🙈 uz ma to nebavi..minule som dokonca mala pocit ci mi to neprechadza uz aj na mocove bo som castejsie zacala chodit na wc a mala som palivy pocit..no som z toho nervozna 🤷♀️🤷♀️ nechcem zapaly 🙈
Podľa toho čo píšeš môžeš mať aj zápal močových ciest, pre istotu zbehni aj k obvodnemu nieje to sranda, mne to zase do dvoch dni zabralo takže myslím si že tam bude niečo viac keď čipky nezaberaju. Treba to riešiť, prinajhoršom nasadiť antibiotika aby to teda nemalo vplyv na ten plod. Držím palce, daj vedieť ako si dopadla.
@kri_stin no ved ak to neprejde budem musiet ist..nechcem nic riskovat..oki 👍
No ja by som išla radšej za gynekologickou a nie obvodným.. Moc ti môže vyšetriť aj gynda... A najlepšie vie ktoré ATB môžeš v tehotenstve.. Možno tieto cipky ti aj zmení keď sa to nelepsi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ozaj a aj ťa to svrbí alebo páli? Ja som teraz 9tt a tiež mam mykozu beriem čipky aj krém, ono je normálne brať čipky aj počas tehotenstva no nema to prečo uškodiť keďže môžu čipky tehotne a hlavne ak si ich mala na predpis, skôr by uškodilo kebyže nič neberieš a dostane sa ti tam infekcia. Čítala som kadejaké diskusie ale uškodiť to nemôže, sú ženy čo majú aj horšie problémy 🙂. A teda tie čipky na mykozu vplyv na plod nemajú, sú veru ženy čo ich brali celé tehotenstvo a dieťatko majú zdravé 🙂 to už závisí od diagnózy, ak ťa svrbí, páli treba urobiť ster a podľa toho nasadiť lieky.